MARUTO HOROG 521 10 BLACK NICKEL 10DB/CS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43552-010
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 10

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43552-010
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 10
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ez a széles öblű, klasszikus ívű, dupla-szakállas, lapkás horog a kiváló japán horogtervezés és -gyártás eredménye. Fenekezős horgászathoz javasolt, megbízható, erős horog. Azzal, hogy a külső oldalára is került egy szakáll, biztos a kapás és a különleges alakú szakállak szinte kapaszkodnak a hal húsába, lehetetlen szabadulni a horogról. Kiváló eredmények érhetők el vele a legnehezebb terepen is. Tartós élezésű, kiváló minőségű, legendás hírű karbon horog.

A horgászat az egyik legnépszerűbb szabadidős tevékenység, amelyet az emberek szerte a világon űznek. Azonban, hogy a horgászélményt igazán élvezetesé és sikeresé tegyük, fontos a megfelelő felszerelések kiválasztása. Ebben a tekintetben a MARUTO márka nagy segítséget nyújthat a horgászoknak a MARUTO HOROG 521 10 BLACK NICKEL 10DB/CS termékével, amely számos előnyt kínál.

A MARUTO HOROG 521 10 BLACK NICKEL 10DB/CS egy speciális horgokból álló csomag, amely kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnyt kínál a horgászok számára. Az első és talán legfontosabb előnye a horgok erős és tartós kialakítása. Az anyagok minősége és a gyártási folyamat kifinomultsága biztosítja, hogy a horgok a legnehezebb körülmények között is ellenálljanak a terhelésnek és a kopásnak.

A horgok kiváló minősége mellett a MARUTO HOROG 521 10 BLACK NICKEL 10DB/CS termékének egy másik előnye a horgok kialakítása és mérete. A horgok pontyozó horgok, amelyek különösen alkalmasak nagyobb halak fogására. A horgok mérete 10-es, így azok megfelelőek a nagyobb halak megragadására, ugyanakkor kis méretűek, így könnyen beilleszthetők a különböző csalikba.

A MARUTO HOROG 521 10 BLACK NICKEL 10DB/CS további előnye a horgok speciális bevonata. A fekete nikkel bevonat megakadályozza a horgok rozsdásodását és korrodálódását, így a horgok hosszabb élettartamúak lesznek. Emellett a bevonat csökkenti a horgok fényességét, így a halak kevésbé észlelik őket, és így nagyobb esély van a sikeres fogásra.

A MARUTO HOROG 521 10 BLACK NICKEL 10DB/CS termékének további előnye a horgok mennyisége. A csomagban összesen 10 darab horgot találunk, így azokat különféle csalikhoz és horgásztechnikákhoz használhatjuk. Ezenkívül a horgok kiváló minősége és tartóssága azt jelenti, hogy a csomag hosszú ideig szolgál minket, és sok sikeres halat foghatunk velük.

Végső soron a MARUTO HOROG 521 10 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű és nagy teljesítményű horgokból álló csomag, amely számos előnyt kínál a horgászoknak. Azokat a horgászokat célozza, akik nagyobb halakat szeretnének fogni, és olyan horgokra van szükségük, amelyek ellenállnak a terhelésnek és a kopásnak. A horgok tartós kialakítása, mérete, speciális bevonata és mennyisége mind azt mutatják, hogy a MARUTO HOROG 521 10 BLACK NICKEL 10DB/CS a kiváló minőségű horgokat kereső horgászok számára kiváló választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák