MARUTO HOROG 521 2 BLACK NICKEL 10DB/CS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43552-002
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43552-002
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 2
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ez a széles öblű, klasszikus ívű, dupla-szakállas, lapkás horog a kiváló japán horogtervezés és -gyártás eredménye. Fenekezős horgászathoz javasolt, megbízható, erős horog. Azzal, hogy a külső oldalára is került egy szakáll, biztos a kapás és a különleges alakú szakállak szinte kapaszkodnak a hal húsába, lehetetlen szabadulni a horogról. Kiváló eredmények érhetők el vele a legnehezebb terepen is. Tartós élezésű, kiváló minőségű, legendás hírű karbon horog.

A MARUTO HOROG 521 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan termék, amelyet minden horgász számára ajánlani tudok. Ez a horog rendkívül sokoldalú, így bármilyen halfajhoz használható. A horog mérete 10-es, amely tökéletes a közepes méretű halakhoz. Ha valami könnyen használhatót szeretnél, akkor ez a horog lesz a legjobb választás.

Az első és legfontosabb előnye ennek a horognak az anyaga, amely rendkívül tartós és hosszú élettartamot biztosít. A fekete nikkel bevonat kiváló minőségű, és megakadályozza, hogy a horog rozsdásodjon vagy elszíneződjön. Ez a bevonat nem csak esztétikailag szép, hanem az élettartama is hosszabb lesz, mint egy átlagos horogé. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a horog gyakori cseréjével kapcsolatban.

A MARUTO HOROG 521 2 BLACK NICKEL 10DB/CS másik előnye az, hogy rendkívül éles és bevágásra kész. A horog éle pontosan van csiszolva, így könnyen áthatol a hal száján, és a bevágás is pontos lesz. Ez nagyon fontos, mert a legrosszabb, amit tehetünk, az az, hogy elszalasztunk egy jó halat csak azért, mert a horog nem volt elég éles.

A horog tervezése és kialakítása is nagyon praktikus. A horgon található forgó kiváló minőségű, és lehetővé teszi, hogy a halak könnyen elszabaduljanak, ha szükséges. Ez különösen hasznos, ha egy nagyobb halat fogsz, mert a halak elszabadulása helyett a horog könnyedén kioldódik, és a halak szabadon úszhatnak tovább.

A MARUTO HOROG 521 2 BLACK NICKEL 10DB/CS a méretének köszönhetően minden horgász számára könnyen használható. A 10-es méret tökéletes a közepes méretű halakhoz, és még a kezdő horgászok is könnyen megtanulhatják a használatát. Az ára is nagyon kedvező, így nem kell aggódnod a pénztárcád miatt.

Összefoglalva, a MARUTO HOROG 521 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy fantasztikus termék, amelyet minden horgász számára ajánlani tudok. Az anyaga rendkívül tartós és hosszú élettartamot biztosít, az éle pedig éles és pontosságot garantál. A tervezése és kialakítása is nagyon praktikus, és a mérete lehetővé teszi, hogy minden horgász könnyen használhassa. Ha egy olyan horogra van szükséged, amely megbízható és könnyen használható, akkor a MARUTO HOROG 521 2 BLACK NICKEL 10DB/CS lesz a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák