MARUTO HOROG 521 8 BLACK NICKEL 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-43552-008
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43552-008
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 8
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ez a széles öblű, klasszikus ívű, dupla-szakállas, lapkás horog a kiváló japán horogtervezés és -gyártás eredménye. Fenekezős horgászathoz javasolt, megbízható, erős horog. Azzal, hogy a külső oldalára is került egy szakáll, biztos a kapás és a különleges alakú szakállak szinte kapaszkodnak a hal húsába, lehetetlen szabadulni a horogról. Kiváló eredmények érhetők el vele a legnehezebb terepen is. Tartós élezésű, kiváló minőségű, legendás hírű karbon horog.

A horgászat egy olyan tevékenység, amelyet sokan szenvedéllyel űznek világszerte. Azonban, hogy a horgászat sikeres legyen, elengedhetetlen a megfelelő felszerelés használata. Az egyik legfontosabb eszköz a horog, amely a halak megszerzésének egyik alapvető eszköze. A MARUTO márkájú 'MARUTO HOROG 521 8 BLACK NICKEL 10DB/CS' termék megfelelő választás lehet minden horgász számára, aki szeretne egy hatékony, megbízható és tartós horogot használni.

A MARUTO HOROG 521 8 BLACK NICKEL 10DB/CS a MARUTO cég egyik legjobb minőségű terméke, amelyet kifejezetten pontyozó horgászathoz terveztek. A horog mérete 8-as, amely ideális méretnek számít a pontyok horgászatához. A fekete nikkel bevonatának köszönhetően a horog különösen tartós, és ellenáll a víz, a rozsda és a korroziónak, így hosszú ideig használható marad.

A MARUTO HOROG 521 8 BLACK NICKEL 10DB/CS kialakítása kifejezetten arra lett tervezve, hogy a pontyokat könnyen és hatékonyan lehessen megfogni. A horog szélesebb ívvel rendelkezik, amely segít abban, hogy a halak ne tudják kicsúszni a horogból. Emellett a horog hegye éles és erős, ami lehetővé teszi a könnyű és gyors behatolást a hal szájába. A horog kialakítása és mérete kifejezetten arra lett tervezve, hogy könnyen és hatékonyan lehessen vele dolgozni, és segítse a horgászokat a sikeres halászatban.

A MARUTO HOROG 521 8 BLACK NICKEL 10DB/CS további előnye, hogy könnyen használható. A horog kialakítása és mérete lehetővé teszi, hogy könnyen rögzíthető legyen az előke vagy a zsinór végére anélkül, hogy bonyolult technikákat kellene alkalmazni. A horog súlya és kialakítása miatt a vízben is jól működik, így a halakat könnyen lehet fogni vele bármilyen vízben.

Összességében tehát a MARUTO HOROG 521 8 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű, megbízható és tartós horog, amely lehetővé teszi a sikeres halászatot. A horog mérete és kialakítása kifejezetten arra lett tervezve, hogy a pontyokat könnyen és hatékonyan lehessen vele megfogni. A fekete nikkel bevonata a horog tartósságát és ellenálló képességét növeli, így hosszú éveken keresztül használható marad. A horog könnyen használható és a vízben is hatékonyan működik, így minden horgász számára ajánlott választás lehet.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák