MARUTO HOROG 8346BD CARP HOOKS BARBED FORGED T.D.E.10° HC BLACK NICKEL 4

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43203-004
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 4

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43203-004
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 4
Szín: BN
Változat: Szakállas

Maruto 8346BD pontyozó horog

Egy klasszikus, öblös, bojlis forma a Maruto-tól.

Jól akad
ó és jó halmegtartó képességgel rendelkező horog. A széles öbölnek köszönhetően használhatjuk kukorica, bojli, vagy éppen pellet csalival. Ha megfelelő távolságot tartunk a horog öble és a csali között, az akadás esélye 100%.

Vastag és minőségi anyagának köszönhetően nem egy hajlós típus, még úgy is jól megtartja formáját, hogy csak a horog hegye akad be valami keményebb, csontosabb részbe. Füles horog, ezért jól és könnyen köthető, csomómentes kötéshez ideális.

A MARUTO HOROG 8346BD CARP HOOKS BARBED FORGED T.D.E.10° HC BLACK NICKEL 4 egy kiváló minőségű és megbízható horog, amely kifejezetten a pontyozóknak készült. A Maruto márka hosszú évek óta a horgászok kedvence, és ez a termék is bizonyítja, hogy miért.

A horog fekete nikkel bevonattal rendelkezik, ami nemcsak esztétikus, hanem nagyon tartós is. A bevonat védi a horogat a korróziótól és a rozsdától, így hosszú éveken át használható marad.

A MARUTO HOROG 8346BD CARP HOOKS BARBED FORGED T.D.E.10° HC BLACK NICKEL 4 barbolt kivitelű, ami azt jelenti, hogy van rajta egy kis tüskés rész, amely segít abban, hogy a halak ne tudjanak könnyen kiszabadulni a horogból. A horog további előnye, hogy a T.D.E.10° HC kialakításnak köszönhetően nagyon stabil és erős, így akár a nagyobb méretű halakat is biztonsággal kifoghatjuk vele.

A horog mérete 4, ami azt jelenti, hogy kicsi, de nagyon erős és tartós. Ez a méret kifejezetten a pontyozóknak ajánlott, akiknek fontos, hogy a horog ne legyen túl nagy, de ugyanakkor elég erős legyen ahhoz, hogy a nagyobb halakat is kifoghassák vele.

Összességében a MARUTO HOROG 8346BD CARP HOOKS BARBED FORGED T.D.E.10° HC BLACK NICKEL 4 egy kiváló minőségű és megbízható horog, amely minden pontyozó számára ajánlott. A fekete nikkel bevonat, a barbolt kivitel és a T.D.E.10° HC kialakítás mind azt bizonyítják, hogy ez a horog az egyik legjobb választás a piacon. Ha szeretnél biztosra menni, akkor válaszd a MARUTO HOROG 8346BD CARP HOOKS BARBED FORGED T.D.E.10° HC BLACK NICKEL 4-et, és élvezd a sikeres horgászatot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák