MARUTO HOROG 8346BD CARP HOOKS BARBED FORGED T.D.E.10° HC BLACK NICKEL 6

Készleten
Cikkszám: EF-43203-006
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 6

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43203-006
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 5
Szín: BN
Változat: Szakállas

Maruto 8346BD pontyozó horog

Egy klasszikus, öblös, bojlis forma a Maruto-tól.

Jól akad
ó és jó halmegtartó képességgel rendelkező horog. A széles öbölnek köszönhetően használhatjuk kukorica, bojli, vagy éppen pellet csalival. Ha megfelelő távolságot tartunk a horog öble és a csali között, az akadás esélye 100%.

Vastag és minőségi anyagának köszönhetően nem egy hajlós típus, még úgy is jól megtartja formáját, hogy csak a horog hegye akad be valami keményebb, csontosabb részbe. Füles horog, ezért jól és könnyen köthető, csomómentes kötéshez ideális.

A MARUTO márkájú 'MARUTO HOROG 8346BD CARP HOOKS BARBED FORGED T.D.E.10° HC BLACK NICKEL 6' egy kiváló minőségű horgászhorgó, amelyet kifejezetten pontyozóknak terveztek. A termék nagy előnye, hogy a MARUTO márka horgokra jellemző magas minőségi követelményeknek megfelelően, kiváló minőségű anyagokból készül, így a horgok rendkívül tartósak és megbízhatóak. Emellett a MARUTO HOROG 8346BD CARP HOOKS BARBED FORGED T.D.E.10° HC BLACK NICKEL 6' horgok rendkívül élesek, így könnyedén akadnak meg a halak szájában, és ezáltal csökkentik annak az esélyét, hogy a hal kicsúszik a horogból.

A termék mérete 6-es, ami azt jelenti, hogy a horog átmérője 0,22 mm, és a hossza 32 mm. Ez a méret maximális stabilitást és biztonságot nyújt a halak megfogásához. A horgok formája kifejezetten a pontyok megfogására lett kialakítva, így a halakat könnyebben lehet megfogni, és azokat a partra húzni. A MARUTO HOROG 8346BD CARP HOOKS BARBED FORGED T.D.E.10° HC BLACK NICKEL 6' horgok forgatása kiváló minőségű, így a horgászok könnyedén tudnak horgászni a folyóban vagy a tóban.

A MARUTO HOROG 8346BD CARP HOOKS BARBED FORGED T.D.E.10° HC BLACK NICKEL 6' horgok kifejezetten a pontyozó horgászok számára készültek. Ezek a horgok kiválóan alkalmasak a nagyobb méretű pontyok megfogására. A horgok kialakítása és méretei lehetővé teszik, hogy könnyedén megfogják a nagyobb méretű pontyokat is. A horgok rendkívül tartósak és megbízhatóak, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a horguk nem törik el, és a halakat biztonságosan tudják megfogni.

A MARUTO HOROG 8346BD CARP HOOKS BARBED FORGED T.D.E.10° HC BLACK NICKEL 6' horgok fekete nikkel bevonattal vannak ellátva, amely nem csak esztétikus, hanem a horgok tartósságát is növeli. A fekete nikkel bevonat védi a horgokat a rozsdától és a korróziótól, így a horgok hosszabb élettartammal rendelkeznek.

Összefoglalva, a MARUTO HOROG 8346BD CARP HOOKS BARBED FORGED T.D.E.10° HC BLACK NICKEL 6' horgok kiváló minőségűek, megbízhatóak és tartósak, így ideálisak a pontyozó horgászok számára. A horgok rendkívül élesek, így könnyen akadnak meg a halak szájában, és a fekete nikkel bevonat védi a horgokat a rozsdától és a korróziótól. A 6-os méretű horgok kifejezetten a nagyobb méretű pontyok megfogására lettek kialakítva, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a horgokkal a legnagyobb pontyokat is meg tudják fogni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák