MARUTO HOROG 8346BD CARP HOOKS BARBED FORGED T.D.E.10° HC BLACK NICKEL 8

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-43203-008
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43203-008
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 8
Szín: BN
Változat: Szakállas

Maruto 8346BD pontyozó horog

Egy klasszikus, öblös, bojlis forma a Maruto-tól.

Jól akad
ó és jó halmegtartó képességgel rendelkező horog. A széles öbölnek köszönhetően használhatjuk kukorica, bojli, vagy éppen pellet csalival. Ha megfelelő távolságot tartunk a horog öble és a csali között, az akadás esélye 100%.

Vastag és minőségi anyagának köszönhetően nem egy hajlós típus, még úgy is jól megtartja formáját, hogy csak a horog hegye akad be valami keményebb, csontosabb részbe. Füles horog, ezért jól és könnyen köthető, csomómentes kötéshez ideális.

A MARUTO márka már régóta a horgászok kedvence. A MARUTO HOROG 8346BD CARP HOOKS BARBED FORGED T.D.E.10° HC BLACK NICKEL 8 egy professzionális minőségű horog, amelyet kifejezetten pontyozó horgászoknak terveztek. A horog kiváló minőségű, erős acélból készült, amely biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot.

A horog kialakítása különleges, hiszen a forgatóként funkcionáló horgonynak köszönhetően a hal még nehezebben tudja kiszabadítani magát a horogból. A barboknak köszönhetően a hal nem tudja egyszerűen kiszedni a horogból magát, így a horgász nagyobb eséllyel tudja majd megfogni a halat.

A horog mérete 8-as, ami tökéletesnek bizonyul a nagyobb méretű pontyok fogásához. A MARUTO HOROG 8346BD CARP HOOKS BARBED FORGED T.D.E.10° HC BLACK NICKEL 8 nagyon erős és tartós, így biztos lehetsz abban, hogy a horog nem fog eltörni vagy eldeformálódni a hal fogása során. A horog fekete nikkel bevonattal rendelkezik, ami nemcsak jól néz ki, hanem a tartósságát is növeli.

A MARUTO HOROG 8346BD CARP HOOKS BARBED FORGED T.D.E.10° HC BLACK NICKEL 8 egy nagyon jó választás a horgászok számára, akik szeretnének nagyobb méretű pontyokat fogni. A horog minősége és tartóssága biztosítja, hogy sokáig használni tudod majd. A MARUTO márka híres a minőségi horgászfelszereléseiről, így biztos lehetsz abban, hogy ezt a horogot is nagyon jól fogod szeretni.

Ha szeretnél egy olyan horogot, amely biztosítja a megbízhatóságot és a tartósságot, akkor a MARUTO HOROG 8346BD CARP HOOKS BARBED FORGED T.D.E.10° HC BLACK NICKEL 8 a legjobb választás számodra. A horog minden szempontból kiváló minőségű, és nagyon jól fog működni a horgászat során. Próbáld ki most!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák