MARUTO HOROG 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 8

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43204-008
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 8

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43204-008
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 8
Szín: BN
Változat: Szakáll nélküli

Maruto 8346BL Black Nickel horog

A Maruto 8346 szakáll nélküli változata.
Ideális kukorica, vagy éppen pellet/bojli csalihoz. Széles öblének köszönhetően jól megül a hal szájában. A szakáll nélküli hegy különlegessége, hogy talán még jobban is akad, mint szakállas rokonai, illetve a fárasztás során nem tágítja ki az általa ütött sebet, így a leakadás esélye minimális. Vastag és acélos anyaga miatt nem hajlik ki még a legextrémebb körülmények között sem.

Füles horog, tehát könnyen köthető. Csomómentes kötéseknél is alkalmazható.

A MARUTO HOROG 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 8' egy nagyszerű választás a horgászok számára, akik szeretik a precíziót és a megbízhatóságot. A horgok készítése során a MARUTO cég minden apró részletre odafigyel, így garantálva a minőséget és a tartósságot.

A 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 8' horgokat horgászoknak tervezték, akik szeretik a pontyozást, de más halfajokat is célba vehetnek vele. A horgok mérete 8', ami ideális méretet biztosít a pontyok és más nagyobb halak fogásához. Azok számára, akik magas precizitásra és megbízhatóságra vágynak, a MARUTO HOROG 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 8' minden szükséges előnyt biztosít.

Az 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 8' horgokat kiváló minőségű anyagokból készítették, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. A horgokat nagyon precízen készítik, így a csali rögzítése és a halak fogása is könnyen és hatékonyan történik. A horgok tűhegye nagyon éles, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony halak fogását.

Az 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 8' horgok barbless kivitelűek, ami azt jelenti, hogy nincs horogsügér, így a halak könnyen visszatérhetnek a vízbe anélkül, hogy megsérülnének. Ez különösen hasznos a catch and release módszer alkalmazásakor.

A horgokat a MARUTO cég speciálisan a pontyozáshoz tervezte, de más halfajokat is sikeresen lehet velük befogni. A fekete nikkel bevonat az 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 8' horgokon nemcsak stílusos megjelenést biztosít, hanem segít megelőzni a rozsdásodást is.

Összességében a MARUTO HOROG 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 8' egy megbízható és kiváló minőségű horgászati eszköz, amelyet a pontyozáshoz ajánlunk. A horgok élezettek és tartósak, amelyek biztosítják a hatékony halak fogását. A barbless kivitel és a fekete nikkel bevonat csak további előnyöket biztosítanak a horgok használata során. Ha megbízható és hatékony horgászati eszközt keresel, akkor a MARUTO HOROG 8346BL T.D.E.10° BARBLESS HC FORGED BLACK NICKEL 8' a megfelelő választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák