MARUTO HOROG 8355BD 1 BLACK NICKEL 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-43202-001
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 1

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43202-001
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 1
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ez a tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, vastag húsú, széles öblű, füles horog kiválóan használható bojlis, lebegőcsalis horgászathoz, vagy fűzött kukoricával való fenekezéshez. A horogívből a hegy befelé hajlik, így növeli az akadást.

A MARUTO HOROG 8355BD 1 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű, megbízható és tartós horgászcikk, amelyet a horgászok számára terveztek. A termék a MARUTO márkától származik, amely már több mint 100 éve szolgálja ki a horgászokat világszerte.

A MARUTO HOROG 8355BD 1 BLACK NICKEL 10DB/CS kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamot biztosít a felhasználóknak. A horgokat fekete nikkel bevonattal látták el, ami ellenállóbbá teszi őket a korrózió és a rozsda ellen, továbbá megakadályozza a lágyító anyagok hatását is.

A termék mérete 1-es, ami kiváló a kisebb halak, például ponty vagy keszeg fogására. A csomagban 10 darab horgot találunk, ami elegendő mennyiség ahhoz, hogy hosszabb időszakokra is felkészüljünk.

A MARUTO HOROG 8355BD 1 BLACK NICKEL 10DB/CS horgok kiváló minőségű, éles hegyekkel rendelkeznek, amelyek könnyen be tudnak szúrni a hal szájába, így biztosítva a fogás sikerességét. A horgok széles körben használhatók, és alkalmasak a különböző típusú csalikhoz, beleértve az élő csalikat, a műcsalikat és a bojlikat is.

A MARUTO HOROG 8355BD 1 BLACK NICKEL 10DB/CS horgokat kifejezetten a pontyozó horgászok számára tervezték, és a különböző pontyozó technikákhoz alkalmazkodnak. A horgokat a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően gyártják, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a termék a legjobb minőséget és teljesítményt nyújtja.

Összefoglalva, a MARUTO HOROG 8355BD 1 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű, megbízható és tartós horgászcikk, amelyet a horgászok számára terveztek. A horgok éles hegyekkel rendelkeznek, széles körben használhatók, és alkalmasak a különböző típusú csalikhoz. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, hosszú élettartamot biztosítva a felhasználóknak. A MARUTO HOROG 8355BD 1 BLACK NICKEL 10DB/CS horgokat kifejezetten a pontyozó horgászok számára tervezték, és a különböző pontyozó technikákhoz alkalmazkodnak. Ha minőségi horgokat keresel, akkor a MARUTO HOROG 8355BD 1 BLACK NICKEL 10DB/CS a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák