MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-43202-002
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 2

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43202-002
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 2
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ez a tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, vastag húsú, széles öblű, füles horog kiválóan használható bojlis, lebegőcsalis horgászathoz, vagy fűzött kukoricával való fenekezéshez. A horogívből a hegy befelé hajlik, így növeli az akadást.

A MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan termék, amely a horgászok számára készült, és biztosítja az optimális tapadást és erőt, amelyre a pontyozóknak szükségük van. A termék számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a következőkben részletesen ismertetünk.

A MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS méretei kiválóak a pontyozóknak, akik a nagyobb halakat szeretnék megfogni. A méretek 10DB/CS, ami azt jelenti, hogy a csomagban 10 darab horog található, és azok a horgok, amelyek a 2-es méretűek. Ez a méret kiválóan alkalmas a nagyobb pontyok megfogására, és a fogások száma is növelhető vele.

Az első és legfontosabb előnye a MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS-nek az, hogy rendkívül erős és tartós. A horog minőségi anyagokból készült, így képes ellenállni az erős és nagy halaknak is. A tartósságának köszönhetően hosszú élettartama van, és sokáig használható anélkül, hogy cserélni kellene.

A második előnye a MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS-nek az, hogy nagyon éles. Az élessége biztosítja a jobb tapadást, így a halak nehezebben tudnak kiszabadulni a horogból. Ezáltal növeli a sikeres fogások számát, és az élményt is, amelyet a pontyozók a horgászat során tapasztalnak.

A MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS harmadik előnye az, hogy nagyon könnyű használni. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen a csalira illesszük, és biztonságosan rögzítsük. Ez megkönnyíti a horgászatot, és a horgászok kevésbé fáradnak el, mert nem kell sok időt tölteniük a horog csalira illesztésén.

Az utolsó előnye a MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS-nek az, hogy rendkívül jól mutat. A horog fekete nikkelbevonata stílusos megjelenést kölcsönöz neki, amely a horgászok számára is fontos. A stílusos megjelenés lehetővé teszi, hogy a horgokat a legjobb módja szerint használhassuk, és hogy a pontyozók az élményt is élvezhessék.

Összességében a MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kitűnő termék, amely sok előnnyel rendelkezik. A horog erős, éles, könnyen használható és stílusos. A termék mérete kiváló a nagyobb halak megfogásához, és biztosítja a sikeres fogások számának növelését. Ha a pontyozók egy minőségi és megbízható horogot keresnek, akkor a MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS tökéletes választás számukra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák