MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 2

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-43201-002
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 2

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43201-002
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 2
Szín: BN
Változat: Szakáll nélküli
A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit. Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája Emellett nagy népszerűséget és figyelmet kaptak napjainkban a szakáll nélküli horgok.
Legfőbb előnyük, hogy minimális sebet ejtenek a halon az akasztás és a fárasztás, valamint a horogszabadítás során.

Vastag, acél anyaguk jól tart, olyan helyen is alkalmazhatjuk őket, ahol keményen kell fárasztani a halat.


A MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 2 egy olyan kiváló minőségű pontyozó horog, amely a horgászok számára készült. A MARUTO márkája garantálja a termék magas minőségét és tartósságát.

A termék előnyei közé tartozik a horog kialakítása. A MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 2 egy kovácsolt, egyenes szemű horog, amelynek nincs horogszeme. Ennek köszönhetően a horog könnyen illeszkedik a szájba, és nem okoz kellemetlenséget a halnak. A barbless kialakítás miatt a hal könnyebben kiszabadul a horogból, ami jelentősen csökkenti a sérüléseket.

A MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 2 mérete 2-es, amely ideális a nagyobb pontyokhoz. A horog mérete ellenére rendkívül erős és tartós, így nem kell aggódnod a horog eltörése miatt.

A horogszárak megerősített kialakítása biztosítja, hogy a horog ne törjön el a nagyobb halak fognálása során. A fekete nikkel bevonat pedig megvédi a horogot a korróziótól és az oxidációtól, ami tovább növeli a termék élettartamát.

A MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 2 felhasználható mind az édes-, mind a sós vízben, így bármely horgászati körülmények között biztonságosan használható.

Összességében a MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 2 egy nagyszerű választás a pontyozó horgászok számára. A termék kiváló minősége, tartóssága és könnyű használhatósága miatt garantáltan elégedett leszel a vásárlással. Hajtsd végre a tökéletes horgászatot ezzel a kiváló minőségű MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 2 segítségével!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák