MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 4

Készleten
Cikkszám: EF-43201-004
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 4

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43201-004
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 4
Szín: BN
Változat: Szakáll nélküli
A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit. Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája Emellett nagy népszerűséget és figyelmet kaptak napjainkban a szakáll nélküli horgok.
Legfőbb előnyük, hogy minimális sebet ejtenek a halon az akasztás és a fárasztás, valamint a horogszabadítás során.

Vastag, acél anyaguk jól tart, olyan helyen is alkalmazhatjuk őket, ahol keményen kell fárasztani a halat.


A MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 4 egy kiváló minőségű horgászfelszerelés, amely számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. Ez a termék a Maruto cég legújabb fejlesztése, amely kifejezetten a pontyozó horgászok számára készült. A MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 4 kiváló minőségű anyagokból készült, és a legmodernebb technológiával gyártották, így biztosítva az optimális teljesítményt és a tartósságot.

Az első és legfontosabb előnye ennek a terméknek az, hogy kimondottan pontyozó horgászok számára készült. A MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 4 különösen alkalmas a nagyobb pontyok fogására, mivel nagyobb terhelést képes elviselni, és erősabb, mint a hagyományos horog. Az erős és tartós kialakítás lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb méretű halakat is sikeresen kifognak.

A MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 4 további előnye az, hogy az egyenes szem és barbless kialakítás miatt könnyen lehet levágni a horogból a horgászat végén. Ez a funkció különösen fontos a catch-and-release horgászat során, mivel lehetővé teszi a horgászoknak, hogy a lehető legkevesebb sérülést okozzák a halaknak.

A termék mérete 4, és ez az ideális méret a nagyobb pontyok fogásához. A MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 4 mérete lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan és hatékonyan dolgozzanak a pontyokkal, és biztosítsák a sikeres halászatot.

A MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 4 egy másik előnye az, hogy kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak a kopásnak és a rozsdának. A termék fekete nikkel bevonattal rendelkezik, amely tovább növeli a tartósságot és megakadályozza a rozsdásodást.

A MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 4 egy kiváló minőségű és megbízható horgászfelszerelés, amely ideális választás a pontyozó horgászok számára. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, és a legmodernebb technológiával gyártották, így biztosítva az optimális teljesítményt és a tartósságot. A termék mérete 4, és ez az ideális méret a nagyobb pontyok fogásához. A MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 4 kiváló választás a horgászok számára, akik hatékonyan és hatékonyan akarnak dolgozni a pontyokkal, és biztosítani a sikeres halászatot.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák