MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 6

Készleten
Cikkszám: EF-43201-006
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 6

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43201-006
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 6
Szín: BN
Változat: Szakáll nélküli
A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit. Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája Emellett nagy népszerűséget és figyelmet kaptak napjainkban a szakáll nélküli horgok.
Legfőbb előnyük, hogy minimális sebet ejtenek a halon az akasztás és a fárasztás, valamint a horogszabadítás során.

Vastag, acél anyaguk jól tart, olyan helyen is alkalmazhatjuk őket, ahol keményen kell fárasztani a halat.


A MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 6 egy igazán kiváló minőségű horog, amelyet a horgászok számára terveztek. A MARUTO márka a horgászat terén az egyik legmegbízhatóbb márka, és ez a termék is bizonyítja ezt.

A horog 6 méretű, így könnyen illeszkedik a különböző méretű halak szájába, és tökéletesen alkalmas pontyok, amurok és más nagyobb halak fogására is. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és ellenálló. A horog fekete nikkel bevonattal rendelkezik, amely megvédi a rozsdától és a korróziótól.

A MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 6 további előnye, hogy barbless kialakítású, ami azt jelenti, hogy nincs rajta horogszem, így a halat könnyebben lehet kiszedni a horogból anélkül, hogy megsérülnének a szájukban. Ez a funkció különösen fontos a catch-and-release horgászat során, ahol a halakat vissza kell engedni a vízbe.

A horog egyenes szemű kialakítása pedig azt jelenti, hogy a horog könnyen illeszkedik a zsinórhoz, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az "összekarcolódás" miatt, amely sok más horog esetében előfordulhat.

A MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 6 kiváló minősége, tartóssága és barbless kialakítása miatt igazán kiváló választás a horgászok számára, akik nagyobb halakat kívánnak fogni. A horog könnyen illeszkedik a zsinórhoz, és könnyen kiszedhető a halak szájából, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a halak sérülése miatt.

Összefoglalva, a MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 6 egy igazán kiváló minőségű horog, amely minden horgász számára ajánlott. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, és barbless kialakítású, így a halak könnyen kiszedhetők a horogból anélkül, hogy megsérülnének. A horog egyenes szemű kialakítása pedig könnyű illeszkedést biztosít a zsinórhoz. Ha nagyobb halakat kívánsz fogni, akkor a MARUTO HOROG 8355BL CARP HOOKS FORGED STRAIGHT EYE BARBLESS HC BLACK NICKEL 6 a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák