MARUTO HOROG 8356-BD CARP HOOKS BARBED FORGED STRAIGHT EYE HC BLACK NICKEL 8

Készleten
Cikkszám: EF-43205-008
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43205-008
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 8
Szín: BN
Változat: Szakállas

Maruto 8356-BD Black Nickel pontyozó horog

Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája

A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit.
8714BD egy olyan horog, ami a legkeményebb, akadós bojlis pályákon is megállja a helyét.
Egy tipikus vastag húsú, bojlis horog, melynek legnagyobb előnye, hogy biztosan akad a, még a keményebb, kagylóhoz szokott ponty szájakban is.
A vastag acélnak köszönhetően, nem tágítja ki az általa ejtett sebet, a leakadás esélye szinte nulla!

Füles horog, ezért jól és könnyen köthető.

A MARUTO márkájú 'MARUTO HOROG 8356-BD CARP HOOKS BARBED FORGED STRAIGHT EYE HC BLACK NICKEL 8' horgok minden pontyhorgász számára tökéletes választás lehetnek. Azokra a horgászokra szabták, akik szeretik a nagy halakat fogni, és akiknek fontos a minőségi és tartós felszerelés.

Ezek a horgok kiváló minőségűek, és a MARUTO márka híres arról, hogy megbízható és tartós termékeket kínál. A horgok készültek a legmagasabb minőségű anyagokból, hogy biztosítsák a szilárdságot és a tartósságot. A horgok kialakítása lehetővé teszi, hogy hatékonyan fogják meg a pontyot, és biztosítsák, hogy ne szakadjon el a hal a küzdelem során.

A horgok fekete nikkel bevonattal rendelkeznek, ami nem csak esztétikus, hanem nagyon ellenálló a korrózióra és a rozsdára is. Ez azt jelenti, hogy a horgok hosszabb ideig képesek megőrizni a minőségüket, és nem kell aggódnod a rozsdásodás miatt.

A horgok mérete 8-as, ami azt jelenti, hogy alkalmasak közepes méretű vagy nagyobb pontyok fogására. Az egyenes szem lehetővé teszi, hogy könnyen feltehesd a horog csalitára, és a barbed kialakítás biztosítja, hogy a hal ne tudjon könnyen kiszabadulni.

A MARUTO HOROG 8356-BD CARP HOOKS BARBED FORGED STRAIGHT EYE HC BLACK NICKEL 8 horgok kiváló minőségűek, tartósak és hatékonyak a pontyok fogásában. Ha szereted a horgászatot, és fontos számodra a minőségi felszerelés, akkor ezek a horgok tökéletes választás lehetnek számodra. Vásárold meg őket most, és élvezd a sikeres horgászatot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák