MARUTO HOROG 8366BL CARP HOOKS BARBLESS STRAIGHT EYE FORGED REVERSED RINGED HC BLACK NICKEL 4

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43206-004
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 4

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43206-004
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 4
Szín: BN
Változat: Szakáll nélküli
A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit. Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája Emellett nagy népszerűséget és figyelmet kaptak napjainkban a szakáll nélküli horgok.
Legfőbb előnyük, hogy minimális sebet ejtenek a halon az akasztás és a fárasztás, valamint a horogszabadítás során.

Vastag, acél anyaguk jól tart, olyan helyen is alkalmazhatjuk őket, ahol keményen kell fárasztani a halat.

A MARUTO márka horgai az egyik legmegbízhatóbb eszközök a horgászatban, és a MARUTO HOROG 8366BL CARP HOOKS BARBLESS STRAIGHT EYE FORGED REVERSED RINGED HC BLACK NICKEL 4 kiváló minőségű horga nem kivétel.

Ez a horgászhorgó speciálisan a pontyozó horgászok számára készült, és kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszantartó használatát. A horgok szára kiváló minőségű, erős és tartós acélból készült, amely ellenáll a kopásnak és az erős halak húzásának.

Az MARUTO HOROG 8366BL CARP HOOKS BARBLESS STRAIGHT EYE FORGED REVERSED RINGED HC BLACK NICKEL 4 nagy előnye az, hogy barbless kialakítású, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a halak sérülése miatt. Ez különösen fontos, ha szándékodban áll a halat visszaengedni a vízbe.

A horgok egyenes szemmel készülnek, amelyek lehetővé teszik, hogy a horog kötése könnyen és biztonságosan történjen. Ez nagyon fontos a horgászat során, mivel a horog kötése az egész folyamat alapja.

Ezenkívül a horgok visszaforgott kialakítással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a horgok készen állnak azonnali használatra. Nem kell aggódnod a horgok előkészítése miatt, és készen állsz azonnal a horgászatra.

A horgok mérete 4, ami kiváló méret a pontyozó horgászok számára. Ez a méret lehetővé teszi az erős és nagy halak biztonságos fogását, és ezzel elkerülhető a hal vesztesége a horgászat során.

Az MARUTO HOROG 8366BL CARP HOOKS BARBLESS STRAIGHT EYE FORGED REVERSED RINGED HC BLACK NICKEL 4 fekete nikkel bevonattal rendelkezik, amely megvédi a horgot a rozsdától és a korróziótól. Ez hosszú élettartamot biztosít a horgoknak, és lehetővé teszi a hosszantartó használatot.

Összességében az MARUTO HOROG 8366BL CARP HOOKS BARBLESS STRAIGHT EYE FORGED REVERSED RINGED HC BLACK NICKEL 4 kiváló minőségű és megbízható horga, amely tökéletes választás a pontyozó horgászok számára. A horgok kiváló minőségű anyagokból készültek, és számos előnnyel rendelkeznek, mint például a barbless kialakítás, az egyenes szem, a visszaforgott kialakítás, valamint a fekete nikkel bevonat, amely megvédi a horgot a korróziótól. Ha megbízható és hatékony horgot keresel a pontyozó horgászathoz, az MARUTO HOROG 8366BL CARP HOOKS BARBLESS STRAIGHT EYE FORGED REVERSED RINGED HC BLACK NICKEL 4 egy kiváló választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák