MARUTO HOROG 8366BL CARP HOOKS BARBLESS STRAIGHT EYE FORGED REVERSED RINGED HC BLACK NICKEL 6

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43206-006
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43206-006
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 6
Szín: BN
Változat: Szakáll nélküli
A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit. Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája Emellett nagy népszerűséget és figyelmet kaptak napjainkban a szakáll nélküli horgok.
Legfőbb előnyük, hogy minimális sebet ejtenek a halon az akasztás és a fárasztás, valamint a horogszabadítás során.

Vastag, acél anyaguk jól tart, olyan helyen is alkalmazhatjuk őket, ahol keményen kell fárasztani a halat.

A MARUTO HOROG 8366BL CARP HOOKS BARBLESS STRAIGHT EYE FORGED REVERSED RINGED HC BLACK NICKEL 6 egy kiemelkedő minőségű horog, amely megfelel a legmagasabb horgászati követelményeknek. A MARUTO márka hosszú évek óta a horgászok bizalmát élvezi szerte a világon, és a 8366BL modell kiváló minőségével és éles vágással biztosítja a sikeres halászatot minden alkalommal.

A horog 6 méretben érhető el, amely ideális a közepes méretű halak fogásához. Az egyenes szem és az idomtalan kialakítás biztosítja a kiváló erőátvitelt, és lehetővé teszi a gyors és hatékony horogbeakasztást. A barbless kialakításnak köszönhetően könnyen ki lehet szabadítani a halat a horogból, ezáltal az állatoknak kevesebb stresszt okozunk.

A MARUTO HOROG 8366BL CARP HOOKS BARBLESS STRAIGHT EYE FORGED REVERSED RINGED HC BLACK NICKEL 6 egy kiváló minőségű, megerősített horog, amely akár a legnagyobb és legmakacsabb halakat is képes fogásra. A kiváló minőségű anyagokból készült horog tartós és ellenálló, és a kialakításának köszönhetően könnyen használható.

A MARUTO HOROG 8366BL CARP HOOKS BARBLESS STRAIGHT EYE FORGED REVERSED RINGED HC BLACK NICKEL 6 tökéletes választás minden olyan horgásznak, aki a legjobb minőséget keresi. A horog nem csak tartós és megbízható, hanem kényelmes használatot is biztosít, így a horgászat minden pillanata kellemesebbé válik.

A MARUTO HOROG 8366BL CARP HOOKS BARBLESS STRAIGHT EYE FORGED REVERSED RINGED HC BLACK NICKEL 6 nagyszerű választás minden olyan horgásznak, aki a legjobb minőséget és a legnagyobb sikereket keresi. A horog lehetővé teszi a hatékony halászatot, és biztosítja, hogy minden alkalommal sikerrel járjunk. Ha a legjobb minőséget keresed, válaszd a MARUTO HOROG 8366BL CARP HOOKS BARBLESS STRAIGHT EYE FORGED REVERSED RINGED HC BLACK NICKEL 6-ot, és élvezd az általa kínált előnyöket!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák