MARUTO HOROG 8366BL CARP HOOKS BARBLESS STRAIGHT EYE FORGED REVERSED RINGED HC BLACK NICKEL 8

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43206-008
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 8

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43206-008
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 8
Szín: BN
Változat: Szakáll nélküli
A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit. Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája Emellett nagy népszerűséget és figyelmet kaptak napjainkban a szakáll nélküli horgok.
Legfőbb előnyük, hogy minimális sebet ejtenek a halon az akasztás és a fárasztás, valamint a horogszabadítás során.

Vastag, acél anyaguk jól tart, olyan helyen is alkalmazhatjuk őket, ahol keményen kell fárasztani a halat.

A Maruto Horog 8366BL Carp Hooks Barbless Straight Eye Forged Reversed Ringed HC Black Nickel 8 egy kiváló minőségű és gyakorlati horog, amely kifejezetten a pontyozó horgászok igényeihez lett tervezve. Az erős és tartós horog, amely kiváló minőségű anyagokból készül, biztosítja, hogy minden horgászatot sikeresen zárjunk.

A horog 8 méretű, így alkalmas a közepes méretű halak fogására, és a kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. A barbless kialakításnak köszönhetően könnyedén tudjuk kiszedni a halat a vízből, anélkül, hogy megsértenénk azt, vagy hogy a horog belegabalyodna a hal szájába.

A horog egyenes szemű kialakítással rendelkezik, és a kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. A horog további előnye, hogy a forgatás során nem hajlik el, és így biztosítja, hogy a halat könnyedén be tudjuk fogni.

A horog további előnye, hogy a kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják, hogy a horog nem rozsdásodik, és nem fog tompulni. A fekete nikkel bevonat további védelmet nyújt a rozsdásodás ellen, és a horog hosszabb élettartamát biztosítja.

A Maruto Horog 8366BL Carp Hooks Barbless Straight Eye Forged Reversed Ringed HC Black Nickel 8 egy kiváló minőségű és megbízható horog, amely minden horgászat során megállja a helyét. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek biztosítják a sikeres horgászatot. Ha szeretnél egy megbízható és tartós horogot, amely biztosítja, hogy minden horgászatod sikeres legyen, akkor a Maruto Horog 8366BL Carp Hooks Barbless Straight Eye Forged Reversed Ringed HC Black Nickel 8 az ideális választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák