MARUTO HOROG 8714BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43012-002
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43012-002
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 2
Szín: BN
Változat: Szakállas
Maruto 8714BD BN horog

Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája

A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit. 
8714BD egy olyan horog, ami a legkeményebb, akadós bojlis pályákon is megállja a helyét.
Egy tipikus vastag húsú, bojlis horog, melynek legnagyobb előnye, hogy biztosan akad a, még a keményebb, kagylóhoz szokott ponty szájakban is. 
A vastag acélnak köszönhetően, nem tágítja ki az általa ejtett sebet, a leakadás esélye szinte nulla!

Füles horog, ezért jól és könnyen köthető, döntött füle révén, akár horogbefordító nélkül is használhatjuk.

A MARUTO HOROG 8714BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy igazán kiváló minőségű és megbízható horgászati eszköz, amely minden horgász számára megfelelő lehet. A termék előnyei között számos olyan tulajdonság található, amelyek biztosítják a hatékony horgászatot és a sikeres fogásokat.

A MARUTO HOROG 8714BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS kiváló minőségű anyagokból készül, ennek köszönhetően nagyon tartós és strapabíró. A fekete nikkelezett felület még tovább növeli a horgok élettartamát, ugyanis ellenáll a rozsdának és a korróziónak. Ez azt jelenti, hogy a horgokat akár hosszú ideig is használhatod anélkül, hogy aggódnod kellene a rozsdásodás miatt.

A MARUTO HOROG 8714BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS horgok mérete 10-es, ami kifejezetten alkalmas pontyozáshoz. A horgok mérete és formája kiválóan alkalmas a pontyokhoz, amelyekkel a horgászok leggyakrabban találkoznak. A horgok kiváló minősége azt jelenti, hogy a pontyokat könnyen és biztonságosan lehet kifogni, nem számítva a hal méretét.

A MARUTO HOROG 8714BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS horgok előnye még a forgóval ellátott kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy a csali szabadon mozogjon a vízben, így vonzza a halakat. A forgó csökkenti az elforgás és a megállás veszélyét, amely megakadályozhatja a halak elszabadulását a horgokról.

A MARUTO HOROG 8714BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS horgok előnye még az áruk, amelyek nagyon versenyképesek más horgokkal szemben. A horgok kiváló minősége és tartóssága miatt nagyon jó ár-érték arányt kínálnak.

Összefoglalva, a MARUTO HOROG 8714BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű és megbízható horgászati eszköz, amely minden horgász számára megfelelő lehet. A horgok tartósak, a fekete nikkelezett felület ellenáll a rozsdának és a korróziónak, a forgó csökkenti az elforgás és a megállás veszélyét, és az áruk nagyon versenyképes. Ha hatékony horgászatot szeretnél, akkor a MARUTO HOROG 8714BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák