MARUTO HOROG 8714BD 4 BLACK NICKEL 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-43102-004
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 4

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43102-004
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 4
Szín: BN
Változat: Szakállas
Maruto 8714BD BN horog

Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája

A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit. 
8714BD egy olyan horog, ami a legkeményebb, akadós bojlis pályákon is megállja a helyét.
Egy tipikus vastag húsú, bojlis horog, melynek legnagyobb előnye, hogy biztosan akad a, még a keményebb, kagylóhoz szokott ponty szájakban is. 
A vastag acélnak köszönhetően, nem tágítja ki az általa ejtett sebet, a leakadás esélye szinte nulla!

Füles horog, ezért jól és könnyen köthető, döntött füle révén, akár horogbefordító nélkül is használhatjuk.

A MARUTO márkájú 'MARUTO HOROG 8714BD 4 BLACK NICKEL 10DB/CS' az egyik legjobb minőségű horgok közé tartozik a piacon, és tökéletes választás minden horgásznak, aki szeretne biztosítani magának és a csapatának a legjobb esélyt a halak megfogására. Ez a horgok kiváló minőségű anyagokból készültek, és szigorú minőségellenőrzési folyamatokon mentek keresztül, hogy biztosítsák a maximális tartósságot és hatékonyságot.

Az 8714BD modell egy nagyon erős és tartós horog, amelyet kifejezetten a pontyozó horgászathoz terveztek. A 4-es méret tökéletes választás a közepes méretű halakhoz, és a fekete nikkel bevonatának köszönhetően nagyon könnyen álcázható az aljzatban. A 10 darabos csomag lehetővé teszi, hogy elegendő mennyiségű horoggal rendelkezz, hogy ne kelljen aggódnod a felkészültségi szinted miatt.

Az MARUTO HOROG 8714BD 4 BLACK NICKEL 10DB/CS számos előnnyel rendelkezik, amelyek segítenek a horgászatod hatékonyságának növelésében. Az első és legfontosabb előnye az, hogy rendkívül erős és tartós. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod azon, hogy a horog eltörik, vagy hogy a halak megfutamodnak tőle. Emellett a fekete nikkel bevonatának köszönhetően nagyon könnyen álcázható az aljzatban, így a halak nehezebben észlelik, és könnyebben belemennek a csaliba.

A MARUTO HOROG 8714BD 4 BLACK NICKEL 10DB/CS nagyon éles, és a speciális horgászforgóknak köszönhetően könnyen használható. Az éles horogfej lehetővé teszi, hogy a horog könnyedén átszúrja a halak száját, és a forgók segítségével a horog könnyedén mozgatható a vízben. Ez nagyon fontos, mivel lehetővé teszi, hogy a horog a lehető legjobban csaljon, és javítsa az esélyeidet a halak megfogására.

Az MARUTO HOROG 8714BD 4 BLACK NICKEL 10DB/CS egy nagyon sokoldalú horg, amelyet különböző horgászmódszerekhez lehet használni. Az erős és tartós kialakításának köszönhetően tökéletes választás a pontyozó horgászatban, de ugyanakkor kiválóan alkalmas a süllő és a csuka horgászatára is. Az MARUTO HOROG 8714BD 4 BLACK NICKEL 10DB/CS egy igazi univerzális horg, amely minden horgász számára megbízható eszközt jelent a halak megfogásához.

Összefoglalva, az MARUTO HOROG 8714BD 4 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű horg, amelynek számos előnye van. Az erős és tartós kialakításának köszönhetően biztosítja, hogy a halak ne meneküljenek meg tőle, a fekete nikkel bevonatának köszönhetően pedig nagyon könnyen álcázható az aljzatban. Az éles horogfej és a forgók segítségével könnyen használható, és nagyon sokoldalú, így tökéletes választás minden horgásznak. Ha megbízható és hatékony horgot keresel, az MARUTO HOROG 8714BD 4 BLACK NICKEL 10DB/CS az ideális választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák