MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 6

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43010-006
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43010-006
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 6
Szín: BN
Változat: Szakállas
Maruto 8714BD BN horog

Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája

A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit. 
8714BD egy olyan horog, ami a legkeményebb, akadós bojlis pályákon is megállja a helyét.
Egy tipikus vastag húsú, bojlis horog, melynek legnagyobb előnye, hogy biztosan akad a, még a keményebb, kagylóhoz szokott ponty szájakban is. 
A vastag acélnak köszönhetően, nem tágítja ki az általa ejtett sebet, a leakadás esélye szinte nulla!

Füles horog, ezért jól és könnyen köthető, döntött füle révén, akár horogbefordító nélkül is használhatjuk.

A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 6 egy kitűnő minőségű horgászhorgó, amely kiválóan megfelel a pontyozók igényeinek. Ez a horog a japán MARUTO márka egyik legjobb terméke, amelyet a horgászok számára készítettek, és az egyik legjobb választás a pontyozáshoz.

Ez a horog kiváló minőségű, és tökéletesen megmunkált. A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 6 kialakítása nagyon hatékony, és biztosítja a ragadozó halak megbízható elkapását. A horog éles és tartós, így nem kell aggódnod az elszakadt zsinórok miatt.

A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 6 elnyerte a horgászok elismerését a kiváló minőségének és tartósságának köszönhetően. A horgok kiválóan működnek, és elég erősek ahhoz, hogy elbánjanak a nagyobb halakkal is. A kiváló minőségű anyagok használata biztosítja a horgok tartósságát és megbízhatóságát.

A termék mérete 6, ami ideális méret a pontyokhoz. A horog forgóval ellátott, így a halak könnyen elkapják a csalit. A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 6 kialakítása lehetővé teszi, hogy a halat biztonságosan és hatékonyan csaljuk be.

Összességében a MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 6 egy kitűnő minőségű és megbízható horgászhorgó. A japán minőséget és a horgászok igényeit figyelembe véve készült, ez a horog a pontyozók egyik legjobb választása. Ha egy megbízható és hatékony horgászhorgót keresel, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod a MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 6-ot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák