MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 8

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-43010-008
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43010-008
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 8
Szín: BN
Változat: Szakállas
Maruto 8714BD BN horog

Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája

A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit. 
8714BD egy olyan horog, ami a legkeményebb, akadós bojlis pályákon is megállja a helyét.
Egy tipikus vastag húsú, bojlis horog, melynek legnagyobb előnye, hogy biztosan akad a, még a keményebb, kagylóhoz szokott ponty szájakban is. 
A vastag acélnak köszönhetően, nem tágítja ki az általa ejtett sebet, a leakadás esélye szinte nulla!

Füles horog, ezért jól és könnyen köthető, döntött füle révén, akár horogbefordító nélkül is használhatjuk.

A MARUTO márkájú 'MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 8' egy olyan horgászhorog, amely tökéletesen alkalmas a pontyozáshoz. A termék előnyeit tekintve elsősorban kiemelkedik a horog minősége és tartóssága.

A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 8' horog egy nagyon erős és tartós horgászati eszköz, amely hosszú élettartamot biztosít a horgászoknak. A BARBED FORGED kialakításának köszönhetően, a horog rendkívüli erősséggel rendelkezik és biztonságosan tarthatja a pontyot, még a legnagyobb méretűeket is. A termék kialakítása lehetővé teszi a gyors és könnyű csalizást, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azzal kapcsolatban, hogy a halak elmenekülnek.

A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 8' horog a legjobb minőségű anyagokból készül, ami biztosítja a horog tartósságát és ellenálló képességét. A BLACK NICKEL felületkezelésnek köszönhetően a horog még ellenállóbb az időjárási viszonyokkal és a korrózióval szemben.

A termék mérete 8, ami azt jelenti, hogy a horog 8-es méretű. A méret kiválasztása nagyon fontos a sikeres horgászathoz, mivel a halak méretéhez kell igazodni. A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 8' horog megfelelő méretének köszönhetően könnyen befoghatjuk a pontyot, de nem túl nagy ahhoz, hogy elkerüljük a halak elszakadását.

Összességében a MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 8' egy kiváló minőségű és tartós horgászhorog, amely minden pontyhorgásznak ajánlott. A BLACK NICKEL felületkezelésnek köszönhetően a horog ellenállóbb az időjárási viszonyokkal és a korrózióval szemben. A BARBED FORGED kialakításának köszönhetően pedig biztosítja a halak biztonságos megtartását. Válaszd a MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 8' horogot, hogy garantáltan sikeres horgászatot érj el!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák