MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 4

Készleten
Cikkszám: EF-43011-004
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 4

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43011-004
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 4
Szín: BN
Változat: Szakáll nélküli
Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája

A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit.
A 8714-es horog szakáll nélküli változata, ami a legkeményebb, akadós bojlis pályákon is megállja a helyét.
Egy tipikus vastag húsú, bojlis horog, melynek legnagyobb előnye, hogy biztosan akad a, még a keményebb, kagylóhoz szokott ponty szájakban is.
A vastag acélnak és azért, mert a hegyén lévő szakáll nem tágítja ki az általa ejtett sebet, a leakadás esélye szinte nulla!

Füles horog, ezért jól és könnyen köthető, döntött füle révén, akár horogbefordító nélkül is használhatjuk.

A MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 4 egy olyan kiváló minőségű horog, amely a horgászok számára kínálja a legjobb lehetőségeket a pontos és hatékony halászati ​​tevékenységre. Ez a horog az egyik legjobb választás a pontyozóknak, akik szeretnék biztosítani, hogy minden halat biztonságosan ki tudjanak fogni.

Ez a horog egy nagyon erős és tartós kialakítással rendelkezik, amelyet a horgászok mindenhol nagyon értékelnek. A horog anyaga kiváló minőségű, és a speciális fekete nikkel bevonattal ellátott, amely védi a rozsdától és a korróziótól. Ez azt jelenti, hogy a horog hosszú élettartamú, és hosszú távon is kiváló szolgáltatást nyújt.

A horog mérete 4, amely ideális a közepes méretű halakhoz. Ez a horog a pontyozóknak kifejezetten ajánlott, mivel a horog feje nagyon éles, és biztosítja, hogy a halakat egyetlen mozdulattal ki lehet horgászni. A horog kialakítása biztosítja, hogy a halak ne tudjanak megsérülni, így a horgászoknak nincs szükségük aggódniuk a halak biztonsága miatt.

A MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 4 számos előnnyel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a horgászok életét. Az éles fej biztosítja a pontos és hatékony halászati ​​tevékenységet, míg az erős és tartós kialakítás garantálja a hosszú élettartamot. A horog fekete nikkel bevonata védi a rozsdától és a korróziótól, így a horgászoknak nincs szükségük aggódniuk a horog állapotáért.

Az MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 4 egy olyan horog, amely minden horgász számára ajánlott. Az éles fej, az erős és tartós kialakítás, valamint a fekete nikkel bevonat garantálja a kiváló minőséget, amelyre a horgászok számára szükségük van. Ha egy megbízható és hatékony horogra van szükséged, akkor az MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 4 a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák