MARUTO HOROG 9354 BN 1/0 (10DB/CS)

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43852-100
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 1/0

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43852-100
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 1/0
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ezzel az önakasztós horoggal kezdődött a Maruto hírneve Magyarországon. A különleges formájú horog a japán horogtervezés és -gyártás remeke; kapitális pontyok kifogásához tervezték. A horog különleges alakja, robusztus kidolgozása, a könnyű akadást és a hal biztos megtartását szolgálja. Kiváló eredmények érhetők el vele a legnehezebb terepen is. A horog tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült. Masszív, vastag húsú, duplán hajlított, széles öblű, kemény ívű, erősen visszahajlított hegyű horog.

A MARUTO HOROG 9354 BN 1/0 (10DB/CS) egy olyan minőségi horgászfelszerelés, amely a pontyozó horgászoknak készült. A MARUTO márka neve garancia a kiváló minőségre, és a 9354 BN 1/0 modell nem is okoz csalódást.

Ez a horog szett 10 darabot tartalmaz, így bőven elegendő ahhoz, hogy egy egész horgásznapot eltöltsünk vele. A horogméret 1/0, ami ideális méret a pontyozáshoz. A horog hossza 20 mm, így könnyen beleszúrhatjuk az etetőanyagba, és biztosan megfogjuk a halat.

A MARUTO HOROG 9354 BN 1/0 rendkívül erős, és tartós anyagból készült. A horog acélból készült, amelynek köszönhetően nem fog eldeformálódni, és sokáig használható marad. A horog további előnye, hogy rendkívül éles, így a halakat könnyedén meg tudjuk fogni. A horog kialakítása olyan, hogy a halak ne tudják lerázni.

A MARUTO HOROG 9354 BN 1/0 egy további előnye, hogy könnyen fel lehet szerelni a zsinórra. A horog hegyén egy kicsi horogkapocs található, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen fel tudjuk szerelni a zsinórra. A horogkapocsnak köszönhetően a horog könnyen cserélhető, ha szükséges.

A MARUTO HOROG 9354 BN 1/0 szett további előnye, hogy könnyen tárolható. A horogokat egy kis dobozban szállítják, amely könnyen elfér a horgász táskában vagy a hátizsákban. A dobozban minden horog külön van csomagolva, így könnyen megtalálhatjuk az adott méretet.

Összességében a MARUTO HOROG 9354 BN 1/0 (10DB/CS) egy kiváló minőségű horgászfelszerelés, amely tökéletes választás a pontyozó horgászok számára. A horog erős és tartós, könnyen fel lehet szerelni, és könnyen tárolható. A horogok élessége miatt könnyedén megfoghatjuk a halakat, és nem kell aggódnunk azért, hogy lerázódik. Ha minőségi horgászfelszerelést keresel, akkor a MARUTO HOROG 9354 BN 1/0 modellt érdemes választanod.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák