MARUTO HOROG 9354 BN 4 (10DB/CS)

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43852-004
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 4

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43852-004
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 4
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ezzel az önakasztós horoggal kezdődött a Maruto hírneve Magyarországon. A különleges formájú horog a japán horogtervezés és -gyártás remeke; kapitális pontyok kifogásához tervezték. A horog különleges alakja, robusztus kidolgozása, a könnyű akadást és a hal biztos megtartását szolgálja. Kiváló eredmények érhetők el vele a legnehezebb terepen is. A horog tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült. Masszív, vastag húsú, duplán hajlított, széles öblű, kemény ívű, erősen visszahajlított hegyű horog.

A horgászat egy olyan tevékenység, amelyet nem csak hobbi, hanem szenvedély is fűt. Amikor elindulunk az útra, hogy megpróbáljunk valami nagy fogást elérni, akkor minden apró részletnek fontos szerepe van. Az egyik ilyen részlet a horog, amelynek minősége meghatározó lehet abban, hogy sikerül-e elcsípni a nagy halat, vagy sem. A MARUTO HOROG 9354 BN 4 (10DB/CS) termék fejlesztése során a gyártók ezt a szempontot tartották szem előtt, és egy olyan horogkal álltak elő, amely képes megfelelni a legmagasabb elvárásoknak is.

A MARUTO HOROG 9354 BN 4 (10DB/CS) termék egy nagyon erős és tartós horog, amely könnyen használható és nagyon hatékony. A horog mérete 4 és 10 darabot tartalmaz egy csomagban, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy akár hosszabb időn keresztül horgászhassunk. A horog anyaga nagyon magas minőségű, és biztosítja a kiváló tartósságot, amelyre minden horgász vágyik.

Az első dolog, amit észre fogunk venni a MARUTO HOROG 9354 BN 4 (10DB/CS) terméknél, az a kiváló minőség. A horog készültsége nagyon pontos, és minden egyes darab egyformán magas minőségű. A horog éle nagyon éles, így könnyen tudunk vele halat fogni. A horog egyik legnagyobb előnye az, hogy nagyon erős és tartós. A nagy halak sem okoznak gondot neki, így biztosak lehetünk abban, hogy a fogásunk biztonságban lesz.

A MARUTO HOROG 9354 BN 4 (10DB/CS) termék további előnye az, hogy nagyon könnyen használható. A horog felhelyezése nagyon egyszerű, és csak néhány percet vesz igénybe. A horog kialakítása nagyon praktikus, és a halak könnyen megakadhatnak rajta. A horogban található forgófej nagyon hasznos, mivel megakadályozza a horog kifordulását, és segít abban, hogy a halak ne tudjanak megszabadulni a horogtól.

A MARUTO HOROG 9354 BN 4 (10DB/CS) termék kiváló választás minden horgász számára. A horog mérete lehetővé teszi, hogy különböző nagyságú halakat fogjunk, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő halat. A horog minősége és tartóssága garantált, így biztosak lehetünk abban, hogy a horogunk sokáig használható lesz. A horog használata nagyon egyszerű, így akár kezdő horgászok is könnyen megbirkózhatnak vele.

Összességében a MARUTO HOROG 9354 BN 4 (10DB/CS) termék egy olyan horog, amely kiváló minőséget és tartósságot biztosít. A horog könnyen használható, és a halak könnyen megakadhatnak rajta. A horog kialakítása nagyon praktikus, és a nagy halak sem okoznak gondot neki. A horog mérete lehetővé teszi, hogy különböző nagyságú halakat fogjunk, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő halat. A MARUTO HOROG 9354 BN 4 (10DB/CS) termék egy igazi sikertermék, amely minden horgász számára hasznos lehet.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák