MARUTO HOROG 9354 BN 6 (10DB/CS)

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43852-006
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43852-006
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 6
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ezzel az önakasztós horoggal kezdődött a Maruto hírneve Magyarországon. A különleges formájú horog a japán horogtervezés és -gyártás remeke; kapitális pontyok kifogásához tervezték. A horog különleges alakja, robusztus kidolgozása, a könnyű akadást és a hal biztos megtartását szolgálja. Kiváló eredmények érhetők el vele a legnehezebb terepen is. A horog tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült. Masszív, vastag húsú, duplán hajlított, széles öblű, kemény ívű, erősen visszahajlított hegyű horog.

A MARUTO márka horgai régóta az egyik legkedveltebb horgászati termék a piacon. A MARUTO HOROG 9354 BN 6 (10DB/CS) egy kiváló minőségű pontyozó horog, amely minden horgász számára egy fantasztikus választás lehet.

Ez a horog kiváló minőségű anyagokból készül, így nagyon tartós és megbízható. A horgok mérete 6-os, ami ideális a pontyozáshoz. A csomagban 10 darab horog található, így biztos lehetsz benne, hogy elegendő mennyiségű horoggal rendelkezel ahhoz, hogy sikeres legyen az út a vízparton.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a horgnak a kiváló minőségű anyag, amelyből készül. Az anyagok garantálják, hogy a horog sokáig tartó és megbízható legyen, így biztos lehet benne, hogy sikeresen fogsz halat fogni vele. A MARUTO HOROG 9354 BN 6 (10DB/CS) horog rendkívül erős és tartós, így nem kell aggódnod azért, hogy eltörik vagy megreped.

Másik nagy előnye ennek a horgnak a mérete. A 6-os méret ideális a pontyozáshoz, így biztos lehetsz benne, hogy a horog megfelelően működik a halak megfogásához. A horog élek élesek és precízek, így könnyen áthatolnak a hal száján.

A MARUTO HOROG 9354 BN 6 (10DB/CS) horog egy nagyon sokoldalú horgászati eszköz, amelyet számos halászati technikához használhatunk. A horog könnyen kezelhető és könnyen csatlakoztatható a horgászbotunkhoz. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a halak ne tudják kiszabadítani magukat, így biztosítva a sikeres fogást.

A MARUTO HOROG 9354 BN 6 (10DB/CS) horog nagyon könnyen használható, így ideális választás kezdő és haladó horgászok számára egyaránt. Az éles élek és a megfelelő méret lehetővé teszi, hogy a halakat könnyen megfoghassuk, anélkül, hogy a horog eltörik vagy megreped.

Összességében, ha kiváló minőségű, tartós és megbízható pontyozó horogra van szükséged, akkor a MARUTO HOROG 9354 BN 6 (10DB/CS) a legjobb választás számodra. A horog kiváló minőségű anyagokból készül, és ideális mérettel és kialakítással rendelkezik a sikeres halászathoz. Ne habozz tovább, szerezd be a MARUTO HOROG 9354 BN 6 (10DB/CS) horogot még ma, és élvezd a sikeres horgászatot a vízparton!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák