MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 4

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-43851-004
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 4

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43851-004
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 4
Szín: BN
Változat: Szakállas
Az akadás ennél nem lehet tökéletesebb!

A Maruto cég több, mint 100 éve foglalkozik horgok létrehozásával. Ők tényleg kifejlesztenek egy új típust, nem pedig lemásolják a konkurencia termékeit.

Az önakasztós horgok csoportjába tartozó 9354-R, azzal a hajlított heggyel rendelkezik, amely szinte befordítja a hal szájába a horgot. Füles kivitelének köszönhetően csomómentes kötéssel jól köthető.
Kémiai élezése, nagyon hegyessé és tartóssá teszi az élét.

A MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 4' egy olyan horgászhorog, amely minden pontyhorgásznak ajánlott. Ez a horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot.

A horog mérete 4', ami azt jelenti, hogy kisebb halakra alkalmas, de lehetőséget ad arra, hogy kisebb csalikat használjunk és így könnyebben meg tudjuk fogni a halakat. A fekete nikkel bevonatnak köszönhetően nem csak erős, de szép is, így minden horgász számára vonzó lehet.

A MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 4' egy olyan horog, amely különleges kialakítással rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a horog könnyen belemenjen a hal szájába, és megakadályozza a kihúzódást. A horog tőkéletesen alkalmas pontyhorgászatra, hiszen a nagyobb halakat is biztonságosan meg lehet fogni vele.

Ez a horog a MARUTO márkájának egyik legjobb terméke, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A horog erős és tartós, ami biztosítja, hogy sokáig használható legyen, és így kiváló befektetés a horgászfelszerelésünkbe.

A MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 4' egy olyan termék, amelyet minden pontyhorgász ajánlani tud. Ez a horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. A fekete nikkel bevonatnak köszönhetően nem csak erős, de szép is, így minden horgász számára vonzó lehet.

A horog különleges kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a horog könnyen belemenjen a hal szájába, és megakadályozza a kihúzódást. A horog mérete 4', ami lehetővé teszi, hogy kisebb csalikat használjunk, így könnyebben foghatunk kisebb halakat.

A MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 4' egy olyan termék, amely a horgászfelszerelésünk egyik legfontosabb eleme lehet. Ha egy erős, tartós, és megbízható horogra van szükségünk, akkor érdemes ezt a terméket választanunk.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák