MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 6

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43851-006
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43851-006
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 6
Szín: BN
Változat: Szakállas
Az akadás ennél nem lehet tökéletesebb!

A Maruto cég több, mint 100 éve foglalkozik horgok létrehozásával. Ők tényleg kifejlesztenek egy új típust, nem pedig lemásolják a konkurencia termékeit.

Az önakasztós horgok csoportjába tartozó 9354-R, azzal a hajlított heggyel rendelkezik, amely szinte befordítja a hal szájába a horgot. Füles kivitelének köszönhetően csomómentes kötéssel jól köthető.
Kémiai élezése, nagyon hegyessé és tartóssá teszi az élét.

A MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 6' egy igazán kiváló minőségű horgászati eszköz, amely minden olyan horgász számára ideális, aki szeretne minőségi, megbízható és tartós horogkal dolgozni. A MARUTO márka híres a minőségi horgokról, amelyeket a legjobb anyagokból készítenek, és a 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 6' sem kivétel.

A horog mérete 6', ami azt jelenti, hogy kifejezetten alkalmas a pontyozáshoz. A horog íve Recurved, ami azt jelenti, hogy a horog hegye kissé felfelé van hajlítva, így a halak szájába könnyebben be tud hatolni. A horog anyaga pedig HC Forged, ami azt jelenti, hogy a horog kézzel kovácsolt, és ezáltal rendkívül tartós és erős.

A MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 6' fekete nikkel bevonattal rendelkezik, ami nem csak esztétikus, hanem az oxidáció és a rozsdásodás ellen is védelmet nyújt. A horogon található gyűrűk pedig nagyon erősek és tartósak, így biztosítják, hogy a horog erősen rögzüljön, és ne essen le a halak szájából.

Ez a horog kiváló minőségű, és a horgászok számára számos előnyt kínál. A MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 6' rendkívül tartós és erős, így ideális a nagyobb méretű halak fogásához. A horog íve és hegye biztosítja, hogy a halak könnyebben bekapják a horogot, és ne essenek le a szájukból. A fekete nikkel bevonat pedig nem csak esztétikus, hanem védelmet is nyújt a horognak az oxidáció és a rozsdásodás ellen.

Az MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 6' további előnye, hogy rendkívül könnyen használható. A horog nagyon éles, és a gyűrűk segítenek abban, hogy a horog erősen rögzüljön a zsinórra. A horog nagyon könnyen beilleszthető a csalikba, és a pontyok nagyon gyorsan megkapaszkodnak a horogban.

Összességében tehát elmondható, hogy a MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 6' egy igazán kiváló minőségű horgászati eszköz, amely minden olyan horgász számára ajánlott, aki minőségi és megbízható horogkal szeretne dolgozni. A horog erős, tartós és könnyen használható, és biztosítja, hogy a horgászok sikeresen fogjanak halakat minden alkalommal.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák