MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 8

Készleten
Cikkszám: EF-43851-008
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8
750 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43851-008
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 8
Szín: BN
Változat: Szakállas
Az akadás ennél nem lehet tökéletesebb!

A Maruto cég több, mint 100 éve foglalkozik horgok létrehozásával. Ők tényleg kifejlesztenek egy új típust, nem pedig lemásolják a konkurencia termékeit.

Az önakasztós horgok csoportjába tartozó 9354-R, azzal a hajlított heggyel rendelkezik, amely szinte befordítja a hal szájába a horgot. Füles kivitelének köszönhetően csomómentes kötéssel jól köthető.
Kémiai élezése, nagyon hegyessé és tartóssá teszi az élét.

A MARUTO márka az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb horgászcikk gyártó a piacon. A MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 8' a legújabb termékük, melynek előnyei a horgászok számára kiemelkedőek.

A horog mérete 8', ami tökéletes méret a pontyozó horgászathoz. A horog kialakítása rendkívül innovatív és praktikus. A recurved forma biztosítja a maximális kapaszkodást a hal szájában. A ringeknek köszönhetően könnyen fel tudod kötni a horogfogót a horogra, így időt takaríthatsz meg a horgászat során.

A MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 8' azért is különleges, mert kiváló minőségű anyagokból készült. A horog széles profilja és vastag dróthoroggal rendelkezik, ami erősebb és tartósabb, mint a hagyományos horog. Ezenkívül a fekete nikkel bevonat is nagyon tartós és ellenálló, ami lehetővé teszi a horog használatát a legnehezebb körülmények között is.

A horog kezelése rendkívül egyszerű. A kerek profilú horogszár és a horgászati technikák széles tárháza lehetővé teszi, hogy a horgászat során bármilyen csalit használhass. A MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 8' a tökéletes választás minden horgásznak, aki a legjobb minőséget és teljesítményt keresi.

Ez a horog nagyon sok előnnyel jár. Az első és legfontosabb előnye a horog széles profilja és vastag dróthoroga, ami biztosítja a maximális tartósságot és erőt. A recurved forma lehetővé teszi a hal szájában való maximális kapaszkodást, ezáltal csökkentve a hal elszabadulásának kockázatát. A ringeknek köszönhetően könnyedén fel tudod kötni a horogfogót a horogra, így a horgászat során időt takaríthatsz meg.

A MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 8' a legjobb választás minden horgásznak, aki a legjobb minőséget és teljesítményt keresi a horgászat során. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, így biztos lehetsz benne, hogy a horog hosszú élettartamú és ellenálló. A horog kezelése egyszerű és könnyű, így akár kezdő horgászok is könnyedén használhatják.

Összefoglalva, a MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 8' a legjobb választás minden horgásznak, aki a legjobb minőséget és teljesítményt keresi a horgászat során. A termék előnyei közé tartozik a széles profilú és vastag dróthorog, a recurved forma, a ringek és a kiváló minőségű anyagok. Használatával biztos lehetsz abban, hogy a horgászatod sikeres és emlékezetes lesz.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák