MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 10

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-43851-010
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 10

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43851-010
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 10
Szín: BN
Változat: Szakállas
Az akadás ennél nem lehet tökéletesebb!

A Maruto cég több, mint 100 éve foglalkozik horgok létrehozásával. Ők tényleg kifejlesztenek egy új típust, nem pedig lemásolják a konkurencia termékeit.

Az önakasztós horgok csoportjába tartozó 9354-R, azzal a hajlított heggyel rendelkezik, amely szinte befordítja a hal szájába a horgot. Füles kivitelének köszönhetően csomómentes kötéssel jól köthető.
Kémiai élezése, nagyon hegyessé és tartóssá teszi az élét.

A MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 10' egy igazán kiváló minőségű horgászeszköz, amely a horgászok számára nyújt olyan előnyöket, amelyeket más termékek nem tudnak. Egyedi kialakítása és kiváló minőségű anyagai miatt ez a horog garantáltan a horgászok kedvence lesz.

Ez a horog olyan széles körben használható, hogy a horgászok szinte bármilyen körülmények között használhatják. A horgok kialakítása és minősége garantálja, hogy a horgászok kényelmesen és hatékonyan tudják használni a terméket.

A horog mérete 10', amely a horgászok számára megfelelő méret a különböző halak fogásához. A méretének köszönhetően a horgászok könnyen és hatékonyan tudják használni a terméket, és biztosak lehetnek benne, hogy sikeres fogásokat érnek majd el.

A MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 10' előnyei között szerepel, hogy a termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízható használatot. A horog kialakítása és kivitelezése garantálja a hatékony használatot, és a halak biztonságos fogását.

A termék fekete nikkel bevonata miatt is kiemelkedő, hiszen ez a bevonat tartósabb és ellenállóbb a kopás ellen, mint más bevonatok. Ez a tulajdonság garantálja, hogy a horgászok hosszabb ideig élvezhetik a termék használatát, és nem kell aggódniuk a kopás miatt.

Az MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 10' horgok előnye, hogy rendkívül erős és tartós, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a halakat biztonságosan fogják meg. A horgok kialakítása és minősége garantálja, hogy a halak nem tudnak kiszabadulni a horogból, és a horgászok sikeres fogásokat érnek majd el.

Összességében a MARUTO HOROG 9354-R HOSOJI-MUTSU RECURVED HC FORGED RINGED BLACK NICKEL 10' egy nagyon kiváló minőségű és megbízható horgászeszköz, amely minden horgász számára ajánlott. A horog előnyei között szerepel a tartósság, az erősség, a hatékonyság és a halak biztonságos fogása, amelyek lehetővé teszik a sikeres fogásokat. A termék kiváló minősége és a fekete nikkel bevonat garantálja, hogy a horgászok hosszú ideig élvezhetik a termék használatát.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák