MARUTO HOROG 9624 2 BLACK NICKEL 10DB/CS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43452-002
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43452-002
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 2
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ez a tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, karbonszállal dúsított, vastag húsú, széles öblű, erős, kemény, lapkás horog, ideális választás, ha horogra tűzött csalival akarunk horgászni, és nagyobb példányokat szeretnénk fogni nehéz, akadós terepen. A horog ereje igazán akkor hozható elő, ha fonott zsinórral használjuk. Az erősen visszahajló hegy és a szakáll biztosítja az akadást. Csaliként használhatunk kukoricát, peletet, kisebb bojlit.

A horgászat egy olyan tevékenység, ami a szabadban eltöltött idő egyik legkedveltebb módja. Azonban, hogy a horgászat igazán sikerélményt nyújtson, fontos a megfelelő felszereléssel rendelkezni. A MARUTO HOROG 9624 2 BLACK NICKEL 10DB/CS termék a horgászok igényeit szem előtt tartva készült. Ez a kiváló minőségű horog a MARUTO márkájának egyik legnépszerűbb terméke.

A MARUTO HOROG 9624 2 BLACK NICKEL 10DB/CS termék egy olyan pontyozó horog, ami fekete nikkel bevonattal rendelkezik, és egy csomagban 10 darab található. Ez a horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. A MARUTO HOROG 9624 2 BLACK NICKEL 10DB/CS tökéletes választás minden horgász számára, akik szeretnék megbízható eszközökkel ellátni a horgászfelszerelésüket.

A MARUTO HOROG 9624 2 BLACK NICKEL 10DB/CS termék előnyei között található a kiváló minőségű anyagokból készült horog, amely garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot. A fekete nikkel bevonatnak köszönhetően a horog nagyon ellenálló az oxidációval szemben, ami csökkenti a rozsdásodás kockázatát. A MARUTO HOROG 9624 2 BLACK NICKEL 10DB/CS kiválóan alkalmas az édesvízi és a sós vízi horgászatra is.

A MARUTO HOROG 9624 2 BLACK NICKEL 10DB/CS termék mérete 2-es, ami azt jelenti, hogy a horog hossza 25,7 mm, a szár hossza 22,5 mm, az ív hossza 13,3 mm, míg a szem átmérője 1,7 mm. Ez a méret tökéletes a pontyok és más nagyobb halfajták fogásához. Az ilyen nagyobb méretű halak gyakran nagyon erősek és harcosak, ezért fontos olyan horog használata, amely garantálja a fogásukat.

A MARUTO HOROG 9624 2 BLACK NICKEL 10DB/CS termék nagyon könnyen használható. A horog szárának vége kerekített, ami megkönnyíti a csalik felhelyezését, és megakadályozza, hogy a halak károsodjanak a horog eltávolítása során. A horog íve nagyon jól illeszkedik a csalikhoz, ami növeli a fogás esélyét.

Összességében a MARUTO HOROG 9624 2 BLACK NICKEL 10DB/CS termék egy nagyszerű választás minden horgász számára, aki megbízható és tartós eszközöket keres a horgászfelszereléséhez. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. A fekete nikkel bevonatnak köszönhetően a horog nagyon ellenálló az oxidációval szemben, ami csökkenti a rozsdásodás kockázatát. A horog könnyen használható, és tökéletes méretű a nagyobb halak fogásához. Ha szereted a horgászatot és szeretnél sikeresnek lenni, akkor a MARUTO HOROG 9624 2 BLACK NICKEL 10DB/CS termék a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák