MARUTO HOROG 9624 4 BLACK NICKEL 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-43452-004
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 4

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43452-004
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 4
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ez a tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, karbonszállal dúsított, vastag húsú, széles öblű, erős, kemény, lapkás horog, ideális választás, ha horogra tűzött csalival akarunk horgászni, és nagyobb példányokat szeretnénk fogni nehéz, akadós terepen. A horog ereje igazán akkor hozható elő, ha fonott zsinórral használjuk. Az erősen visszahajló hegy és a szakáll biztosítja az akadást. Csaliként használhatunk kukoricát, peletet, kisebb bojlit.

A MARUTO HOROG 9624 4 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan horgászati termék, amely a legjobb minőséget nyújtja a horgászok számára. Ez a horog a MARUTO cég által készített, így biztos lehet abban, hogy a termék minősége kiváló. A MARUTO HOROG 9624 4 BLACK NICKEL 10DB/CS kiváló minőségű acélból készült, és fekete nikkel bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a horog rozsdásodását és kopását.

A MARUTO HOROG 9624 4 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű pontyozó horog, amely alkalmas a különböző horgászati technikákhoz. A horog mérete 4-es, így könnyen használható a különböző méretű halak fogásához. A csomag 10 darabot tartalmaz, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre a horgászat során.

A MARUTO HOROG 9624 4 BLACK NICKEL 10DB/CS egy erős és tartós horog, amely képes ellenállni a legnehezebb halaknak is. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a halak ne essenek le a horogról, és biztosan a horgász kezében landoljanak. A horog éles hegye lehetővé teszi a könnyű behatolást a hal szájába, így biztosítva a hatékony fogást.

A MARUTO HOROG 9624 4 BLACK NICKEL 10DB/CS egy nagyon könnyen használható horog, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy gyorsan és hatékonyan fogja a halakat. A horog kialakítása lehetővé teszi a könnyű csalizást, így a halakat gyorsan és hatékonyan lehet megszerezni. A horog tartós kialakítása lehetővé teszi, hogy hosszú időn keresztül használható legyen, és nem kell aggódni a kopás vagy a rozsdásodás miatt.

A MARUTO HOROG 9624 4 BLACK NICKEL 10DB/CS egy igazán kiváló minőségű horgászati termék, amely minden horgász számára ajánlott. A horog mérete és kialakítása lehetővé teszi, hogy a halak könnyen és hatékonyan foghatók legyenek, és a horog tartós kialakítása biztosítja, hogy hosszú ideig használható legyen. A fekete nikkel bevonat megakadályozza a rozsdásodást és a kopást, így a horog mindig kiváló állapotban marad.

Összességében a MARUTO HOROG 9624 4 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű horgászati termék, amely minden horgász számára ajánlott. A horog kialakítása lehetővé teszi a könnyű csalizást és a hatékony fogást, és a fekete nikkel bevonat megakadályozza a rozsdásodást és a kopást. A horog mérete és kialakítása lehetővé teszi a különböző méretű halak fogását, és a tartós kialakítás biztosítja, hogy hosszú ideig használható legyen.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák