MARUTO HOROG 9624 6 BLACK NICKEL 10DB/CS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43452-006
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43452-006
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 6
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ez a tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, karbonszállal dúsított, vastag húsú, széles öblű, erős, kemény, lapkás horog, ideális választás, ha horogra tűzött csalival akarunk horgászni, és nagyobb példányokat szeretnénk fogni nehéz, akadós terepen. A horog ereje igazán akkor hozható elő, ha fonott zsinórral használjuk. Az erősen visszahajló hegy és a szakáll biztosítja az akadást. Csaliként használhatunk kukoricát, peletet, kisebb bojlit.

A MARUTO HOROG 9624 6 BLACK NICKEL 10DB/CS egy igazi kincs a horgászok számára! Ez a horog kifejezetten a pontyozók számára készült, így kiváló minőségű, erős és tartós, hogy a legnagyobb halakat is képes legyen megragadni. A horog 6-os méretű, így ideális a közepes és nagyobb méretű pontyokhoz.

A MARUTO HOROG 9624 6 BLACK NICKEL 10DB/CS érdekessége, hogy egy nikkel bevonattal rendelkezik, ami nem csak lenyűgözően néz ki, de segít megvédeni a horogot a korróziótól és a rozsdától. A fekete nikkel bevonat emellett segít abban is, hogy a horog ne legyen túl fényes, így ne riasztja el a halakat.

A horog kialakítása is rendkívül fontos szerepet játszik a sikeres horgászatban. A MARUTO HOROG 9624 6 BLACK NICKEL 10DB/CS rendkívül éles, így a halak könnyen belefognak, és nehéz ellenállniuk a horgásznak. Emellett a horog kialakítása lehetővé teszi a könnyű és gyors csalizást is, így a horgászat sokkal hatékonyabbá válik.

A MARUTO HOROG 9624 6 BLACK NICKEL 10DB/CS 10 darabot tartalmaz egy csomagban, így a horgászok számára nagyszerű értékű vásárlás. A horogok minősége garantált, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a halak megragadása során nem fognak kudarcot vallani.

Ha egy magas minőségű, erős és tartós horogra van szükséged a pontyozáshoz, akkor a MARUTO HOROG 9624 6 BLACK NICKEL 10DB/CS az ideális választás. A horogok mérete ideális közepes és nagyobb méretű pontyok horgászatához, és a nikkel bevonat segít megvédeni a horogot a korróziótól és a rozsdától. Emellett a horog kialakítása lehetővé teszi a könnyű és gyors csalizást, így a horgászat sokkal hatékonyabbá válik. A csomagban 10 darab horog található, így a horgászok nagyszerű értékű vásárlást érhetnek el.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák