MARUTO HOROG 9624 8 BLACK NICKEL 10DB/CS

Készleten
Cikkszám: EF-43452-008
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43452-008
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 8
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ez a tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, karbonszállal dúsított, vastag húsú, széles öblű, erős, kemény, lapkás horog, ideális választás, ha horogra tűzött csalival akarunk horgászni, és nagyobb példányokat szeretnénk fogni nehéz, akadós terepen. A horog ereje igazán akkor hozható elő, ha fonott zsinórral használjuk. Az erősen visszahajló hegy és a szakáll biztosítja az akadást. Csaliként használhatunk kukoricát, peletet, kisebb bojlit.

A MARUTO HOROG 9624 8 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan minőségi horgászeszköz, amelyet a horgászok számára terveztek. A termék előnyei között szerepel a minőségi anyaghasználat, a hosszú élettartam, a könnyű használat és a hatékony horgászat.

Ez a horog különleges, fekete nikkel bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a rozsdásodást és az anyag korrózióját. Ez a bevonat nemcsak tartósabbá teszi a horogat, hanem még vonzóbbá is, így a halak könnyebben belemennek a csaliba.

A MARUTO HOROG 9624 8 BLACK NICKEL 10DB/CS mérete 8-as, ami egy nagyon hasznos méret a horgászat során. Ez a méret ideális a pontyozáshoz, mivel elegendő erőt kínál a nagyobb halak felszállításához, ugyanakkor nem túl nagy ahhoz, hogy ne foghassa el a kisebb halakat.

A horog megtervezése során a MARUTO olyan technológiát alkalmazott, amely lehetővé teszi a könnyű behorgászást és a könnyű kioldást is. Ez azt jelenti, hogy a horog könnyen kijön a hal szájából, így a halat nem kell sérülés nélkül visszaküldeni a vízbe.

Ez a termék egy csomagban 10 darab horgot tartalmaz, így hosszú ideig használható. A MARUTO HOROG 9624 8 BLACK NICKEL 10DB/CS tökéletes választás minden horgász számára, akik szeretnének hatékonyan horgászni, és élvezni a horgászat élményét.

Összefoglalva a MARUTO HOROG 9624 8 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan minőségi termék, amelynek számos előnye van. A fekete nikkel bevonat tartósabbá teszi a horogot, és vonzóbbá teszi a halak számára. A horog könnyen használható, és könnyen kioldható a hal szájából. A 8-as méret ideális a pontyozáshoz, és a csomagban 10 darab horgot tartalmaz, így hosszú ideig használható. Ha hatékonyan szeretne horgászni, akkor a MARUTO HOROG 9624 8 BLACK NICKEL 10DB/CS a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák