MARUTO HOROG 9644 4 BLACK NICKEL 10DB/CS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-43502-004
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 4

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43502-004
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 4
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ez a tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, karbonszállal dúsított, vastag húsú, széles öblű, erős, kemény, lapkás horog, ideális választás, ha horogra tűzött csalival akarunk horgászni és nagyobb példányokat szeretnénk fogni nehéz, akadós terepen. A horog ereje igazán akkor hozható elő, ha fonott zsinórral használjuk. Az erősen visszahajló hegy és a szakáll biztosítja az akadást. Csaliként használhatunk kukoricát, peletet, kisebb bojlit.

A horgászat egy olyan sport, amely nem csak a kikapcsolódásról szól, hanem a kihívásról és az élményről is. Azonban, ahhoz hogy a horgászat valóban élmény legyen, nagyon fontos a megfelelő berendezések használata. A MARUTO HOROG 9644 4 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan horgászhorog, amelynek számos előnye van, és amelyet a horgászok szívesen használnak.

A MARUTO HOROG 9644 4 BLACK NICKEL 10DB/CS egy nagyon tartós és megbízható horog, amelyet a legjobb minőségű anyagokból készítenek. A horog fekete nikkel bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a rozsdásodást és a kopást. A MARUTO horog 9644 4 BLACK NICKEL 10DB/CS a 4-es méretű horog, amely nagyon sokféle halhoz használható. A horog kiváló minőségű, éles hegyű, így nagyon könnyen áthatol a hal szájában, és biztosítja a biztonságos és hatékony halászatot.

A MARUTO HOROG 9644 4 BLACK NICKEL 10DB/CS horgokat kifejezetten pontyozó horgászoknak ajánljuk, mivel ezek a horgok nagyon hatékonyak a pontyok fogásában. A horog nagyon stabil és erős, így nagyon jól bírja a nagyobb halak súlyát is. A MARUTO HOROG 9644 4 BLACK NICKEL 10DB/CS kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot, így a horgokat nagyon sokáig használhatod.

A MARUTO HOROG 9644 4 BLACK NICKEL 10DB/CS horgokat 10 darabos csomagolásban kínálják, így nagyon gazdaságosak. A horog mérete 4-es, így nagyon sokféle halhoz használható. A MARUTO HOROG 9644 4 BLACK NICKEL 10DB/CS horgok nagyon könnyen kezelhetők, így még a kezdő horgászok is könnyen használhatják őket.

Összességében, a MARUTO HOROG 9644 4 BLACK NICKEL 10DB/CS egy nagyon jó minőségű és megbízható horgászhorog, amelyet a horgászok nagyon szívesen használnak. A horog kiváló minőségű anyagokból készül, így nagyon tartós és hosszú élettartamú. A MARUTO HOROG 9644 4 BLACK NICKEL 10DB/CS horgok nagyon hatékonyak a pontyozó horgászok számára, és nagyon gazdaságosak, mivel 10 darabos csomagolásban kaphatók. Ha egy megbízható és hatékony horgot keresel, akkor a MARUTO HOROG 9644 4 BLACK NICKEL 10DB/CS a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák