MARUTO HOROG 9644 8 BLACK NICKEL 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-43502-008
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43502-008
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 8
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ez a tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, karbonszállal dúsított, vastag húsú, széles öblű, erős, kemény, lapkás horog, ideális választás, ha horogra tűzött csalival akarunk horgászni és nagyobb példányokat szeretnénk fogni nehéz, akadós terepen. A horog ereje igazán akkor hozható elő, ha fonott zsinórral használjuk. Az erősen visszahajló hegy és a szakáll biztosítja az akadást. Csaliként használhatunk kukoricát, peletet, kisebb bojlit.

A MARUTO márkájú 'MARUTO HOROG 9644 8 BLACK NICKEL 10DB/CS' termék valódi remekmű a horgászat világában, amelyet minden horgásznak ajánljuk. Ez a horog kiváló minőségű és a legjobb anyagokból készült, ami a horgászat során hatékony és megbízható eredményeket eredményez. A MARUTO HOROG 9644 8 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan termék, amelyet a horgászok számára terveztek, akik a legjobb minőségű horogokat keresik, amelyek hatékonyan működnek minden horgászati ​​körülmények között.

Ez a horog különleges jellemzői közé tartozik a fekete nikkel bevonat, amely megakadályozza a rozsdásodást és a korrodálódást. Ez a bevonat élesebbé teszi a horogot, és megnöveli annak élettartamát. A fekete nikkel bevonat a horogot egyedivé teszi, és a vízben teljesen láthatatlanná válik, ami javítja a halak csalitól való távoltartását.

A MARUTO HOROG 9644 8 BLACK NICKEL 10DB/CS kiváló minőségű, és minden horgász számára ideális. A horog mérete 8-as, és 10 darab van a csomagban, így sokáig használható. Ez a horog alkalmas különböző horgászmódszerekhez, például a pontyozáshoz, a süllőhorgászathoz és a csukahorgászathoz.

A MARUTO HOROG 9644 8 BLACK NICKEL 10DB/CS erős, tartós és könnyen használható. A horog kiváló minőségű, és a legjobb anyagokból készült, így biztos lehet benne, hogy a horog hosszú élettartamú lesz. A MARUTO HOROG 9644 8 BLACK NICKEL 10DB/CS az egyik legjobb választás a horgászat világában, és minden horgásznak ajánljuk.

Összefoglalva, a MARUTO HOROG 9644 8 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű horog, amely hatékonyan működik minden horgászati ​​körülmények között. A horog fekete nikkel bevonata megakadályozza a rozsdásodást és a korrodálódást, és élesebbé teszi a horogot, javítva az eredményeket. A horog könnyen használható és nagyon tartós, és az egyik legjobb választás a horgászat világában. A mérete 8-as, és 10 darab van a csomagban, így sokáig használható. Ajánljuk minden horgásznak, aki a legjobb minőségű horogokat keresi a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák