MARUTO HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-43152-002
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 2

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43152-002
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 2
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ez a tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, közepesen vastag húsú, széles öblű, hosszú szárú, erősen hajlított, befelé forduló szemű, füles horog kiválóan használható bojlis, lebegőcsalis horgászathoz. Növeli az akadást, hogy a horogívből a hegy erősen befelé hajlik.

MARUTO HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS - A HORGÁSZOK LEGJOBB BARÁTJA!

A Maruto márka a horgászok körében nagy népszerűségnek örvend, és ez nem véletlen. A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy igazi minőségi termék, amelyet a horgászok biztosan imádni fognak. Ez a horog a legjobb barátod lesz, ha szereted a pontyozást, az általános horgászatot és a method horgászatot. Ez a horog minden horgász számára megfelelő lehetőséget biztosít a nagyméretű halak fogására.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű horog, amelyet a legjobb nikkel anyagból készítettek. Ez a nikkel bevonat lehetővé teszi a horog tartósságát és ellenállóságát a környezeti hatásokkal szemben. A horog éles, és könnyen behatol a hal szájába, amely lehetővé teszi a nagyobb és nehezebb halak fogását is. A horog mérete 2-es, így az általános horgászathoz és a pontyozáshoz is alkalmas.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS nagyon könnyen használható, és nagyon megbízható. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a halat könnyedén kifoghassuk, és megkönnyíti a horog kivonását a hal szájából is. A horog éles, és könnyen behatol a hal szájába, így a halak fogása sokkal könnyebb lesz, és sokkal nagyobb esélyed lesz a sikeres fogásra.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy nagyon tartós és megbízható horog, amely nagyon könnyen használható. A horog a legjobb minőségű nikkelből készült, amely lehetővé teszi a tartósságát és ellenállóságát a környezeti hatásokkal szemben. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a halat könnyedén kifoghassuk, és megkönnyíti a horog kivonását a hal szájából is. A horog mérete 2-es, így az általános horgászathoz és a pontyozáshoz is alkalmas.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan termék, amelynek használata minden horgász számára ajánlott. A horog kiváló minőségű, és nagyon tartós. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a halat könnyedén kifoghassuk, és megkönnyíti a horog kivonását a hal szájából is. A horog mérete 2-es, így az általános horgászathoz és a pontyozáshoz is alkalmas.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott. A horog kiváló minőségű, és nagyon tartós. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a halat könnyedén kifoghassuk, és megkönnyíti a horog kivonását a hal szájából is. A horog mérete 2-es, így az általános horgászathoz és a pontyozáshoz is alkalmas.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű horog, amelynek használata minden horgász számára ajánlott. A horog kiváló minőségű nikkelből készült, amely lehetővé teszi a tartósságát és ellenállóságát a környezeti hatásokkal szemben. A horog éles, és könnyen behatol a hal szájába, amely lehetővé teszi a nagyobb és nehezebb halak fogását is. A horog mérete 2-es, így az általános horgászathoz és a pontyozáshoz is alkalmas.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan termék, amely biztosítja a sikeres fogást minden horgász számára. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a halat könnyedén kifoghassuk, és megkönnyíti a horog kivonását a hal szájából is. A horog mérete 2-es, így az általános horgászathoz és a pontyozáshoz is alkalmas. A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy igazi minőségi termék, amelyet a horgászok nagyon kedvelnek.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS mérete 2-es, ami azt jelenti, hogy a horog átmérője 0,24 mm, és a hossza 28,5 mm. A horog szára közepesen vastag, ami lehetővé teszi, hogy a horog egyensúlyban legyen a csalival, és a hal könnyen be tudja venni a horogot a szájába. A horog tetején található hurok lehetővé teszi, hogy a horog könnyen rögzíthető legyen a zsinórhoz, és a forgóhoz is.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan termék, amelynek használata minden horgász számára nagyon ajánlott. Ez a horog biztosítja a sikeres fogást, és lehetővé teszi, hogy a nagyobb és nehezebb halakat is könnyedén kifoghassuk. A horog kiváló minőségű, tartós és megbízható, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy sokáig használhatják ezt a minőségi terméket.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan termék, amelyet a horgászok nagyon kedvelnek. Ez a horog kiváló minőségű, és nagyon könnyen használható. A horog mérete 2-es, így az általános horgászathoz és a pontyozáshoz is alkalmas. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a halat könnyedén kifoghassuk, és megkönnyíti a horog kivonását a hal szájából is. A horog tetején található hurok lehetővé teszi, hogy a horog könnyen rögzíthető legyen a zsinórhoz, és a forgóhoz is.

Összességében a Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű termék, amelynek használata minden horgász számára ajánlott. Ez a horog tartós, megbízható és nagyon könnyen használható. A horog mérete 2-es, így az általános horgászathoz és a pontyozáshoz is alkalmas. A horog éles, és könnyen behatol a hal szájába, amely lehetővé teszi a nagyobb és nehezebb halak fogását is. Ha szereted a horgászatot, és szeretnél eredményes lenni, akkor a Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák