Radical #4 Longshank Titan X 10 darab

Készleten
Cikkszám: ZB-4467004
Gyártó: RADICAL
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 4
1828 Ft 2032 Ft

10% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

A már bevált Longshank-forma meggyőző minőséggel és hegy kialakítással. A matt színű bevonata csillogás mentessé teszi és meg is védi a horgot. Nemcsak hegyesebb társainál - hanem ezt a tulajdonságát hosszú időn keresztül meg is őrzi.

A Radical #4 Longshank Titan X 10 darab egy olyan horgászati eszköz, amely minden pontyhorgász számára elengedhetetlen kellék. Ez a horgászhorog tökéletesen megfelel a nehéz körülmények között történő horgászathoz, és biztosítja a megfelelő stabilitást és tartósságot.

Az első dolog, amit észre fogsz venni, az a horgászhorog hosszú és erős nyaka, ami nagyobb biztonságot nyújt a nagyobb halak fogásához. Az ilyen típusú horgok nagyon népszerűek a pontyhorgászok körében, mert képesek elbírni a nagyobb halak súlyát, és az erős nyakuk garantálja, hogy a halak ne szakítsák el a horogat.

Ez a horgászhorog a Titan X sorozat része, ami azt jelenti, hogy nagyon erős és tartós. A Titan X sorozat a Radical legjobb minőségű termékeinek egyike, és minden egyes horogot alaposan tesztelnek, hogy biztosítsák a maximális tartósságot és megbízhatóságot. Ez a horgászhorog rendkívül könnyen használható és könnyen beállítható, így azok a horgászok, akik kezdők, vagy csak most ismerkednek a pontyhorgászattal, számára is ideális választás.

A Radical #4 Longshank Titan X 10 darab mérete 4-es, ami azt jelenti, hogy ideális pontyhorgászathoz. A méret megfelelő ahhoz, hogy nagyobb halakat is fogjunk vele, de nem túl nagy ahhoz, hogy kényelmetlen legyen a használata. Az ilyen típusú horgok nagyon népszerűek a pontyhorgászok körében, mert képesek elbírni a nagyobb halak súlyát, és az erős nyakuk garantálja, hogy a halak ne szakítsák el a horogat.

Összességében a Radical #4 Longshank Titan X 10 darab egy fantasztikus választás minden pontyhorgász számára. Ez a horgászhorog rendkívül erős és tartós, így biztos lehetsz benne, hogy a halak nem szakítják el. A hosszú nyaka és a Titan X minősége garantálja a maximális stabilitást és tartósságot. Ha szeretnél egy megbízható és hatékony horgászhorogot, akkor a Radical #4 Longshank Titan X 10 darab a tökéletes választás a számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák