THE ONE HOROG CCS-2 No.4

Külső raktáron
Cikkszám: EF-41615-004
Gyártó: THE ONE
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 4

2100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 41615-004
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 4
Változat: CCS-2
A The One CE-4 horog rövid, hajlított szárú pontyozó horog éles, egyenes heggyel. Ezt a kedvelt formát szinte minden fűzött csalihoz használhatjuk. A horog kialakítása révén ideális süllyedő és lebegő csalikhoz egyaránt. Teflonos bevonatának köszönhetően minimális a súrlódása, alacsony a víz alatti csillogása, ezáltal hozzájárul a szerelék rejtettségéhez. Kiszerelés:10db/csomag

A horgászat az egyik legnépszerűbb szabadidős tevékenység a világon. Azonban, hogy sikeres legyünk, és valóban élvezzük a horgászatot, szükségünk van a megfelelő felszerelésre, beleértve a megfelelő horog használatát is. A THE ONE márka 'THE ONE HOROG CCS-2 No.4' terméke egy olyan horog, amely számos előnnyel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a horgászok jobb eredményeket érjenek el.

A THE ONE HOROG CCS-2 No.4 termék előnyei közé tartozik a horog kialakítása, amely pontos és hatékony horgászatot tesz lehetővé. A horog egy kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült, amely tartós és ellenálló a korrózióval szemben. Emellett a horog kiválóan alkalmas pontyozáshoz, és megbízhatóan tartja a horogcsalikat, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a horog nem fog kicsúszni a hal szájából.

A HOROG CCS-2 No.4 mérete 4/0, amely ideális méret a pontyozáshoz. A horog mérete lehetővé teszi a nagyobb halak megragadását, miközben a horog kialakítása biztosítja, hogy a halak biztonságosan megragadják a horogot.

Ezenkívül a THE ONE HOROG CCS-2 No.4 termék előnye, hogy rendkívül sokoldalú. A horog alkalmas mindenféle horgászatra, beleértve a folyóban, a tavakban és a tengerparton történő horgászatot is. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell különféle horogokat vásárolniuk a különböző horgászati környezetekhez.

A THE ONE HOROG CCS-2 No.4 termék további előnye, hogy rendkívül könnyen használható. A horog kialakítása lehetővé teszi a gyors és hatékony horogkötést, ami időt takaríthat meg a horgászoknak. Emellett a horog forgóval van ellátva, ami lehetővé teszi a horogcsali mozgásának természetes megjelenítését, így növelve a halak megragadásának esélyét.

Végül, de nem utolsósorban, a THE ONE HOROG CCS-2 No.4 termék előnye, hogy megfizethető. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül tartós, így hosszú távon használható. Emellett az ára megfizethető, így a horgászoknak nem kell túlzottan költeniük a horgászfelszerelésre.

Összességében a THE ONE HOROG CCS-2 No.4 termék kiváló választás a horgászok számára, akik hatékony és megbízható horogot keresnek. A termék kialakítása és mérete lehetővé teszi a nagyobb halak megragadását, miközben a könnyű használat és az ár megfizethetősége miatt a horgászok széles körének ajánljuk.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák