THE ONE HOROG CCS-2 No.6

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41615-006
Gyártó: THE ONE
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 6

2100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 41615-006
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 6
Változat: CCS-2
A The One CE-4 horog rövid, hajlított szárú pontyozó horog éles, egyenes heggyel. Ezt a kedvelt formát szinte minden fűzött csalihoz használhatjuk. A horog kialakítása révén ideális süllyedő és lebegő csalikhoz egyaránt. Teflonos bevonatának köszönhetően minimális a súrlódása, alacsony a víz alatti csillogása, ezáltal hozzájárul a szerelék rejtettségéhez. Kiszerelés:10db/csomag

Ha horgászni szeretnél, akkor a megfelelő felszerelés elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeres legyen a horgászatod. Azonban, ha nem rendelkezel a megfelelő eszközökkel, akkor könnyen lehet, hogy az egész horgászatod kudarcba fullad. Azonban, ha a THE ONE márkájú 'THE ONE HOROG CCS-2 No.6' terméket használod, akkor biztos lehetsz abban, hogy a legjobb eszközöket használod a horgászathoz.

A THE ONE HOROG CCS-2 No.6 egy kiváló minőségű horog, amely kifejezetten a pontyhorgászatra készült. A horog CCS-2 típusú, ami azt jelenti, hogy rendkívül erős, és képes megbirkózni a nagyobb halakkal is. A No.6 méret pedig tökéletes a nagyobb pontyokhoz, így biztos lehetsz abban, hogy a horgászatod eredményes lesz.

A THE ONE HOROG CCS-2 No.6 kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és hosszú élettartammal rendelkezik. A horog fogója erős és tartós, és képes megbirkózni a nagyobb halakkal is. A horog szára vékony és hosszú, így a halaknak nehezebb lesz megszabadulni tőle.

A THE ONE HOROG CCS-2 No.6 rendkívül könnyű használni, és könnyen illeszthető a horgászzsinórra. A horog szája nagy, így a csalik könnyen felhelyezhetők rá. A horog forgója pedig megakadályozza, hogy a halak megszabaduljanak a horogról, így biztos lehetsz abban, hogy a haladásod nem fog elszökni.

A THE ONE HOROG CCS-2 No.6 egy nagyszerű választás minden horgász számára, aki pontyhorgászni szeretne. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, tartós és hosszú élettartammal rendelkezik. A horog könnyű használni, és könnyen illeszthető a horgászzsinórra. A horog forgója pedig megakadályozza, hogy a halak megszabaduljanak a horogról. Ha szeretnél sikeresen horgászni, akkor a THE ONE HOROG CCS-2 No.6 termék a legjobb választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák