THE ONE HOROG CE-4 No.4

Külső raktáron
Cikkszám: EF-41616-004
Gyártó: THE ONE
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 4

2100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 41616-004
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 4
Változat: CE-4
A The One CE-4 horog rövid, hajlított szárú pontyozó horog éles, egyenes heggyel. Ezt a kedvelt formát szinte minden fűzött csalihoz használhatjuk. A horog kialakítása révén ideális süllyedő és lebegő csalikhoz egyaránt. Teflonos bevonatának köszönhetően minimális a súrlódása, alacsony a víz alatti csillogása, ezáltal hozzájárul a szerelék rejtettségéhez. Kiszerelés:10db/csomag

A THE ONE HOROG CE-4 No.4 egy kiváló minőségű pontyozó horog, amely a horgászok számára készült. Az egyik legfontosabb előnye a horgászok számára az, hogy a horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az élettartamot. A horog kialakítása és mérete is tökéletesen megfelel a pontyozó horgászat igényeinek.

A THE ONE HOROG CE-4 No.4 horog kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és hatékonyan használják a horogot a pontyozó horgászat során. Az ergonomikus kialakítás és a horog éles hegye biztosítja, hogy a horog könnyen és hatékonyan be tudja szúrni a halat, így lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és biztonságosan kifoghassák a halat.

A THE ONE HOROG CE-4 No.4 horog mérete is tökéletesen megfelel a pontyozó horgászat igényeinek. A horog mérete 4-es, ami azt jelenti, hogy a horog éle kisebb méretű halak fogására is alkalmas. A horog mérete ideális a pontyozó horgászat számára, mivel a pontyok általában nagyobbak, mint a kisebb halak, így a nagyobb méretű horogokat is használni kell.

A THE ONE HOROG CE-4 No.4 horog előnyei közé tartozik a horog rendkívül tartós anyagból készült kialakítása is. A horog anyaga kiváló minőségű, így hosszú élettartamot biztosít a horgászok számára. Ezenkívül a horog felülete is sima és fényes, ami szintén hozzájárul a horog tartósságához és élettartamához.

A THE ONE HOROG CE-4 No.4 horog használata rendkívül egyszerű és hatékony. A horog kialakítása és mérete lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és hatékonyan használják a horogot a pontyozó horgászat során. A horog ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy a horgászok számára kényelmesen és hatékonyan tudják használni a horogot, így lehetővé teszi a sikeres halászatot.

Összességében a THE ONE HOROG CE-4 No.4 egy kiváló minőségű pontyozó horog, amely a horgászok számára készült. A horog kialakítása és mérete tökéletesen megfelel a pontyozó horgászat igényeinek, és a horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az élettartamot. A THE ONE HOROG CE-4 No.4 horog használata rendkívül egyszerű és hatékony, így lehetővé teszi a sikeres halászatot.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák