THE ONE HOROG CE-4 No.6

Külső raktáron
Cikkszám: EF-41616-006
Gyártó: THE ONE
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 6

2100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 41616-006
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 6
Változat: CE-4
A The One CE-4 horog rövid, hajlított szárú pontyozó horog éles, egyenes heggyel. Ezt a kedvelt formát szinte minden fűzött csalihoz használhatjuk. A horog kialakítása révén ideális süllyedő és lebegő csalikhoz egyaránt. Teflonos bevonatának köszönhetően minimális a súrlódása, alacsony a víz alatti csillogása, ezáltal hozzájárul a szerelék rejtettségéhez. Kiszerelés:10db/csomag

A THE ONE HOROG CE-4 No.6 egy igazán kiváló minőségű horgászhorog a horgászok számára. A THE ONE márkájú termék kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, így garantáltan hosszú élettartamú és megbízható eszköz a horgászathoz. A horog mérete sokoldalú használatra alkalmas, így akár pontyhorgászok, akár más típusú halak horgászata során is remekül teljesít.

A horog kiváló minősége miatt nagyon erős és tartós, így rendkívül megbízható eszköz a horgászok számára. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen behorgásszuk a halat, így nem kell aggódnunk amiatt, hogy a hal elszabadul vagy sérülést okozunk neki.

A THE ONE HOROG CE-4 No.6 innovatív tervezése miatt könnyen használható és kezelhető. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen felhelyezhető legyen a zsinórra, így nem kell sok időt töltenünk azzal, hogy a horogot a zsinórra fűzzük. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, így könnyen tisztítható és karbantartható.

A THE ONE HOROG CE-4 No.6 mérete 6-os, így tökéletesen alkalmas pontyhorgászatra. A horog mérete lehetővé teszi, hogy könnyen beilleszthető legyen az általunk használt csalikba, így hatékonyan tudunk horgászni. A horog mérete miatt könnyen behorgásszuk a halat, így nem kell aggódnunk amiatt, hogy a hal elszabadul.

Összességében a THE ONE HOROG CE-4 No.6 egy kiváló minőségű horgászhorog, amely a horgászok számára kínál megbízható és tartós eszközt a horgászathoz. A horog könnyen használható és karbantartható, így remek választás minden horgász számára. A horog mérete lehetővé teszi, hogy sokoldalúan használható legyen, így akár pontyhorgászat, akár más típusú halak horgászata során is hatékonyan tudunk horgászni vele.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák