THE ONE HOROG CE-4 No.8

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-41616-008
Gyártó: THE ONE
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 8

2100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 41616-008
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 8
Változat: CE-4
A The One CE-4 horog rövid, hajlított szárú pontyozó horog éles, egyenes heggyel. Ezt a kedvelt formát szinte minden fűzött csalihoz használhatjuk. A horog kialakítása révén ideális süllyedő és lebegő csalikhoz egyaránt. Teflonos bevonatának köszönhetően minimális a súrlódása, alacsony a víz alatti csillogása, ezáltal hozzájárul a szerelék rejtettségéhez. Kiszerelés:10db/csomag

A THE ONE HOROG CE-4 No.8 egy olyan termék, ami minden horgász számára szinte elengedhetetlen kelléke a horgászfelszerelésnek. A THE ONE márka garantálja a minőséget és a tartósságot, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy egy jó befektetést hajtanak végre ezzel a termékkel.

A THE ONE HOROG CE-4 No.8 mérete 8-as, ami azt jelenti, hogy nagyon sokféle halfajtára alkalmas, kezdve a keszegféléktől egészen a pontyokig, így kiválóan használható például pontyhorgászatnál. A horog kialakítása kiváló minőségű, így biztosítja a halak tartósságát és a rongálódások minimalizálását.

A horog forgóval van ellátva, ami azt jelenti, hogy a halak fogása közben azok nem tudnak kiszabadulni, mivel a forgó megakadályozza, hogy a horog kiszabaduljon a hal szájából. Emellett a forgó megakadályozza a horog összekarcolását és a halak szájának sérülését is.

A THE ONE HOROG CE-4 No.8 horgok rendkívül élesek, így a halak könnyen és gyorsan megfoghatók vele, ami javítja a horgászat hatékonyságát és sikerességét. Emellett a horgok nagyon stabilak és tartósak is, így hosszú távon használhatók.

A termék anyaga kiváló minőségű acél, ami tartós és ellenálló. A horog rozsdamentes acélból készült, így nem kell aggódni a rozsdásodás miatt. A termék anyaga nem csak tartós, de könnyű is, ami megkönnyíti a horgászatot és a horgok használatát.

A THE ONE HOROG CE-4 No.8 termék előnyei tehát elsősorban az élességében, tartósságában, valamint a halak biztonságos és hatékony megfogásában rejlenek. Az olyan extra tulajdonságok, mint a forgó és a rozsdamentes anyag csak fokozzák a termék előnyeit, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy egy kiváló minőségű terméket választottak.

Összefoglalva, a THE ONE HOROG CE-4 No.8 minden horgász számára kiváló választás, hiszen a termék minősége és tartóssága garantált. Az éles és stabil horgok, valamint a forgó és a rozsdamentes anyag csak tovább növelik a termék előnyeit, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy egy kiváló minőségű és hatékony terméket választottak.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák