HOROG EXCALIBUR ZANDER WORM 1

Készleten
Cikkszám: EF-47090-001
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 1
790 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47090-001
Kiszerelés: 8 db/csomag
Méret: 1
Szín: Fekete
Változat: Szakállas

Excalibur Zander Worm horog

Ismét egy újítás az EXCALIBUR háza táján. A horogcsalád egy újabb taggal bővült, melynek neve a Excalibur Zander Worm.

Kifejezetten Drop Shot horgászatra kifejlesztett, úgynevezett offset horog. A feltűzött plasztik csaliban úgy tudjuk elrejteni a horgot, hogy szerelékünk beakadását minimálisra csökkentve, megőrizhetjük az akasztás hatékonyságát.

Univerzális jiges horognak is megfelelő, füles kialakítása miatt cheburashkas szerelékekhez is tökéletes, de élőhalas és halszeletes szerelékekhez is jó választás.

Sötét színe teszi lehetővé, hogy a legóvatosabb ragadozókat is be tudjuk csapni a rajta felkínált műcsalinkkal.

Az EXCALIBUR márkájú 'HOROG EXCALIBUR ZANDER WORM 1' termék egy kiváló minőségű és hatékony horgászati eszköz. Ez a horog kifejezetten azoknak a horgászoknak készült, akik szeretnek ráhalászni a rablóhalakra. A 'Zander Worm 1' kiváló minőségű acélból készült, és hosszú élettartammal rendelkezik.

A termék kiváló minősége garantálja, hogy bármilyen körülmények között maximális hatékonysággal dolgozik majd. A horog vékony és éles, így könnyedén behatol a hal szájába, és biztosítja a biztos kapást.

A 'Zander Worm 1' használatával a horgászok könnyedén foghatnak rablóhalakat, mint a sügér, a csuka, vagy a balin. A horog kiváló minősége és kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén meglovagolják a halak természetes étvágyát, és biztosan megkapják a kívánt kapást.

A 'Zander Worm 1' mérete 1, és kiválóan alkalmas közepes méretű rablóhalak horgászatára. A horog kialakítása lehetővé teszi az életlen fogsorral rendelkező halak könnyű kiszabadítását, így minimalizálva a sérülések és a halak veszteségét.

Az EXCALIBUR márkájú 'HOROG EXCALIBUR ZANDER WORM 1' egy kiváló minőségű és hatékony eszköz a rablóhalak horgászatához. A horog kialakítása és minősége garantálja a biztos kapást, így a horgászok maximális eredményeket érhetnek el vele. A 'Zander Worm 1' mérete 1, és kiválóan alkalmas közepes méretű rablóhalak horgászatára. Ha szereted a horgászatot, és szeretnél sikeres lenni a rablóhalak horgászatában, akkor az EXCALIBUR márkájú 'HOROG EXCALIBUR ZANDER WORM 1' terméket mindenképpen érdemes kipróbálnod!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák