HOROG EXCALIBUR ZANDER WORM 5/0

Külső raktáron
Cikkszám: EF-47090-500
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 5/0

890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 47090-500
Kiszerelés: 5 db/csomag
Méret: 5/0
Szín: Fekete
Változat: Szakállas

Excalibur Zander Worm horog

Ismét egy újítás az EXCALIBUR háza táján. A horogcsalád egy újabb taggal bővült, melynek neve a Excalibur Zander Worm.

Kifejezetten Drop Shot horgászatra kifejlesztett, úgynevezett offset horog. A feltűzött plasztik csaliban úgy tudjuk elrejteni a horgot, hogy szerelékünk beakadását minimálisra csökkentve, megőrizhetjük az akasztás hatékonyságát.

Univerzális jiges horognak is megfelelő, füles kialakítása miatt cheburashkas szerelékekhez is tökéletes, de élőhalas és halszeletes szerelékekhez is jó választás.

Sötét színe teszi lehetővé, hogy a legóvatosabb ragadozókat is be tudjuk csapni a rajta felkínált műcsalinkkal.

Az EXCALIBUR ZANDER WORM 5/0 horog a horgászok körében rendkívül népszerű termék. Ez a horog kiválóan alkalmas a rablóhalak fogására, különösen a süllőkre. A horog mérete 5/0, ami azt jelenti, hogy közepes méretű halakhoz is hatékonyan használható.

Az EXCALIBUR ZANDER WORM 5/0 horog rendkívül tartós, mivel a legjobb minőségű anyagokból készült. Az acél horog feletti réteg speciális bevonata védi a horogat az oxidációtól és a korróziótól, így hosszú élettartammal rendelkezik és nem rozsdásodik.

Az EXCALIBUR ZANDER WORM 5/0 horog ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen használható. Az ergonomikus kialakítás segíti a horog beakasztását a hal szájába, így nagyobb eséllyel sikerül a halat elkapni.

Az EXCALIBUR ZANDER WORM 5/0 horog nagyon könnyű a kezelése, és a horgászok számára nagyon kényelmes használatot biztosít. Az egyedülálló kialakításának köszönhetően a horog könnyen beilleszthető a csalinkba, és nagyon könnyen beakasztható a hal szájába. A horog kialakítása és mérete a süllőkre optimalizált, így nagyobb eséllyel sikerül elkapni ezt a fajtát.

Az EXCALIBUR ZANDER WORM 5/0 horog kiváló minőséggel és tartóssággal rendelkezik, így hosszú élettartamú és megbízható eszköz a rablóhalak fogásához. A horog mérete és kialakítása a süllőkre lett optimalizálva, így a horgászok nagyobb eséllyel sikerülnek majd elkapni ezt a fajtát. Ha te is szereted a rablóhalakat horgászni, akkor az EXCALIBUR ZANDER WORM 5/0 horog a legjobb választás a számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák