KAMATSU Kamatsu Cheburashka Round Forged 4/0 Black Nickel Big Ringed

Készleten
Cikkszám: KG-512600340
Gyártó: KAMATSU
Szállítás: 1-5 munkanap
818 Ft 890 Ft

8% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Csuklós csatlakozórendszerrel csattogó csalira tervezett horog. A megnövelt, a könyökívre merőleges háló természetes akciót biztosít a csalik számára.

A KAMATSU Kamatsu Cheburashka Round Forged 4/0 Black Nickel Big Ringed egy olyan horgászati termék, amelyet a horgászok körében nagy népszerűségnek örvend. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

A termék mérete 4/0, amely ideális a nagyobb méretű halak fogásához, így azok számára, akik a nagyobb halak után kutatnak, a KAMATSU Kamatsu Cheburashka Round Forged 4/0 Black Nickel Big Ringed egy kiváló választás lehet.

A horgászok számára fontos, hogy a termék, amelyet használnak, könnyen használható legyen. A KAMATSU Kamatsu Cheburashka Round Forged 4/0 Black Nickel Big Ringed kialakítása lehetővé teszi a könnyű kezelést és a pontos dobást, amelyek elengedhetetlenek a sikerhez.

A termék előnye, hogy a horgászok számára biztosítja a maximális pontosságot és stabilitást a halak fogásához. A nagy méretű gyűrűk lehetővé teszik, hogy a zsinór simán csússzon át, így a horgászok könnyen és hatékonyan tudják kezelni a horgászfelszerelést.

A termék fekete nikkel bevonattal rendelkezik, amely nem csak a tartósságot, hanem a külcsínt is javítja. A fekete nikkel bevonat elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek, amely a horgászok számára fontos lehet.

A KAMATSU Kamatsu Cheburashka Round Forged 4/0 Black Nickel Big Ringed egy olyan termék, amely megfelel a horgászok magas elvárásainak. A termék minőségi anyagokból készült, könnyen kezelhető és stabil, így a halak fogása sikeres lehet.

Összességében, ha olyan terméket keresel, amely megbízható és hatékony, akkor a KAMATSU Kamatsu Cheburashka Round Forged 4/0 Black Nickel Big Ringed egy kiváló választás lehet. A termék garantálja a maximális pontosságot és stabilitást a halak fogásához, így a horgászoknak csak a halakra kell koncentrálniuk.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák