KOÓS HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT 5/0

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-43753-500
Gyártó: KOÓS
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 5/0

1290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43753-500
Kiszerelés: 5 db/csomag
Méret: 5/0
Szín: Black Nickel

Koós Maruto harcsázó horog

„A kapitális harcsák kifogásához kompromisszumot nem ismerő felszerelést kell alkalmaznunk!", tartja Koós Ferenc, az ismert és elismert harcsa horgász.

Ennek egyik legfontosabb eleme a horog. A legújabb fejlesztésű Koós széria vastag acélból készült, oldalról enyhén lapított, hegye a horog síkjából kihajlított, lándzsa hegy.

A különlegességnek számító, 3 élű lándzsa alak könnyedén hatol a csontos harcsaszájba és egy kőkemény fárasztás során is megtartja a halat, emellett tökéletes merevséget biztosít a horog hegyének, ami elképzelhetetlen, hogy elhajoljon, vagy eltörjön.

Füles horog lévén, vastag fonott zsinórral is egyszerűen köthető.

A horog JAPÁNBAN készül, ami a kiváló minőség záloga.

A KOÓS HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT 5/0 egy olyan termék, amely tökéletes választás minden horgász számára, aki szereti a kihívásokat és a nagy halakat. Ez a horog magas minőségű anyagokból készül, így garantáltan tartós és megbízható. A KOÓS HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT 5/0 különlegessége, hogy egyedi kialakítású és szabadalmaztatott vágóéllel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hatékonyabb és biztonságosabb halbefogást.

A KOÓS HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT 5/0 mérete 5/0, amely ideális méret azok számára, akik nagyobb halakat szeretnének befogni. A horog kialakítása különleges, mivel a visszaforgatott gyűrű lehetővé teszi a könnyebb és hatékonyabb halbefogást. A horog színe fekete, amely a vízben nemcsak kevésbé észrevehető, hanem nagyon szép is.

A KOÓS HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT 5/0 több előnnyel is rendelkezik a hagyományos horogokkal szemben. Az első és legfontosabb előnye a horog vágóéllel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a halakat hatékonyabban és biztonságosabban tudjuk kifogni. Ez azt jelenti, hogy a halak kevésbé sérülnek meg, és könnyebben ki tudjuk őket szabadítani a horogból.

A horog másik előnye a kiváló minőségű anyagokból való készítése. A KOÓS HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT 5/0 rozsdamentes acélból készül, amely garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A horog fekete PTFE bevonattal van ellátva, amely a vízben kevésbé észrevehető, így hatékonyabbá teszi a halbefogást.

A KOÓS HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT 5/0 könnyen használható és nagyon hatékony. A visszaforgatott gyűrű lehetővé teszi a könnyebb és hatékonyabb halbefogást, míg a vágóél lehetővé teszi a biztonságosabb halbefogást. A horog nagyon erős és tartós, így bármilyen körülmények között használható.

Végül, de nem utolsósorban, a KOÓS HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT 5/0 elérhető áron vásárolható meg. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyedén beszerezhetik ezt a fantasztikus horogot anélkül, hogy mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk.

Összefoglalva, a KOÓS HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT 5/0 egy fantasztikus termék, amely minden horgász számára ajánlott. A horog kiváló minőségű anyagokból készül, tartós és megbízható. A horog vágóéllel és visszaforgatott gyűrűvel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hatékonyabb és biztonságosabb halbefogást. A horog könnyen használható és elérhető áron vásárolható meg. Ha nagyobb halakat szeretnél befogni, akkor a KOÓS HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT 5/0 egy abszolút must-have termék!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák