KOÓS HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT 6/0

Készleten
Cikkszám: EF-43753-600
Gyártó: KOÓS
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 6/0

1290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43753-600
Kiszerelés: 4 db/csomag
Méret: 6/0
Szín: Black Nickel

Koós Maruto harcsázó horog

„A kapitális harcsák kifogásához kompromisszumot nem ismerő felszerelést kell alkalmaznunk!", tartja Koós Ferenc, az ismert és elismert harcsa horgász.

Ennek egyik legfontosabb eleme a horog. A legújabb fejlesztésű Koós széria vastag acélból készült, oldalról enyhén lapított, hegye a horog síkjából kihajlított, lándzsa hegy.

A különlegességnek számító, 3 élű lándzsa alak könnyedén hatol a csontos harcsaszájba és egy kőkemény fárasztás során is megtartja a halat, emellett tökéletes merevséget biztosít a horog hegyének, ami elképzelhetetlen, hogy elhajoljon, vagy eltörjön.

Füles horog lévén, vastag fonott zsinórral is egyszerűen köthető.

A horog JAPÁNBAN készül, ami a kiváló minőség záloga.

A KOÓS HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT 6/0 egy olyan minőségi horgásztermék, amely a legmagasabb szintű minőséget és tartósságot kínálja. Ez a horog kiválóan alkalmas különféle ragadozó halak fogására, mint például a sügér, a csuka vagy a harcsa.

A KOÓS HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT 6/0 készült a legjobb minőségű anyagok felhasználásával, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A horog maga titánium bevonattal van ellátva, amely megvédi a horogot a korróziótól és a rozsdától, így biztosítva a tartósságot és az élettartamot.

A horog mérete 6/0, amely ideális méret a ragadozó halak fogásához. A horog különleges kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas a csalik rögzítésére, és a halak fogására. A horog különleges kialakítása lehetővé teszi a könnyű rögzítést és a könnyű kiszedést a halak szájából.

A KOÓS HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT 6/0 horgászok számára készült, akik a legmagasabb minőséget és tartósságot keresik a horgászfelszerelésükben. Ez a horog kiválóan alkalmas különféle horgászmódszerekhez, mint például az úszóhorgászat vagy a fonott zsinórral történő horgászat.

A KOÓS HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT 6/0 egy olyan termék, amelyet a horgászok biztosan megbíznak, és amely biztosítja a sikeres horgászatot. Ez a horog kiváló minőségű, tartós és könnyen használható, így a horgászok bármilyen kihívással szemben állhatnak.

Összefoglalva, ha keresel egy minőségi horgászterméket, amely tartósságot és megbízhatóságot biztosít, akkor a KOÓS HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT 6/0 a legjobb választás. Ez a horog minden horgász számára ajánlott, aki a legjobb minőséget keresi a horgászfelszerelésében.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák