MARUTO HOROG 4340 1/0 NICKEL 10DB/CS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-43754-100
Gyártó: MARUTO
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 1/0

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 43754-100
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 1/0
Szín: Nickel
Változat: Dupla szakállas

Maruto 4340-N süllőző horog

Süllőzéshez ajánljuk, ezt a kiváló minőségű acélból készült, kémiai eljárással, tartósan élezett, közepesen vastag húsú, nagyon hosszú szárú egyágú horgot.

A horog szárán több apró kis szakáll akadályozza meg, hogy a feltűzött csali: kishal, pióca, nadály, halfilé a horogról lecsúszhasson.

A biztos akadást szolgálja a szakállal kiegészített, erősen visszahajló hegy.

Széles öblű, erős ívű horog.

A MARUTO márka horgai a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelőek, ezért a horgászok körében nagyon népszerűek. Az egyik legjobb MARUTO termék a MARUTO HOROG 4340 1/0 NICKEL 10DB/CS. Ez a horog olyan előnyökkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a horgászatot és növelik az esélyét a sikeres fogásnak.

Az első előny, ami feltűnik, hogy ez a horog rendkívül erős és tartós. A MARUTO HOROG 4340 1/0 NICKEL 10DB/CS-ben a horogtest vastagsága és a nickel bevonat tökéletes kombinációja biztosítja a kiváló minőséget. Ez azt jelenti, hogy a horog nem fog eldeformálódni, ha nagyobb halat akasztasz rá, ami biztosítja a sikeres fogást.

A horog mérete 1/0, ami azt jelenti, hogy ideális méretű a kisebb halakhoz. A kisebb halak nagyon fogékonyak erre a méretű horogra, így nagyobb az esély a sikeres fogásra. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a horog szára ne sérüljön, így a halak könnyebben szabadulnak fel a horogról.

A MARUTO HOROG 4340 1/0 NICKEL 10DB/CS-ben a nickel bevonat kiváló minősége biztosítja a horgok hosszabb élettartamát is. A nickel bevonat biztosítja, hogy a horog ne rozsdásodjon el, így hosszú időn keresztül használható marad.

Ezen kívül, a MARUTO HOROG 4340 1/0 NICKEL 10DB/CS könnyen kezelhető és nagyon egyszerűen felhelyezhető a zsinór végére. A horog szára vékony, így könnyen beilleszthető az etetőbe vagy a csaliba.

A MARUTO HOROG 4340 1/0 NICKEL 10DB/CS-ben a csomagban 10 darab horog található, ami nagyon előnyös a horgászok számára. Az ilyen mennyiségű horog biztosítja, hogy mindig legyen elegendő horog a horgászat során, és nem kell aggódni, hogy elfogy az utolsó, amikor a legnagyobb fogást találod.

Összességében, a MARUTO HOROG 4340 1/0 NICKEL 10DB/CS kiváló minőségű horgok, amelyek megkönnyítik a horgászatot és növelik az esélyét a sikeres fogásnak. A horogok erősek és tartósak, a nickel bevonat segít megelőzni a rozsdásodást, a horog könnyen kezelhető, és a csomagban 10 darab található. Ha szeretnél sikeres horgászatot, akkor a MARUTO HOROG 4340 1/0 NICKEL 10DB/CS a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák