MUSTAD WIDE GAPE DROP SHOT HOROG 1

Készleten
Cikkszám: LT-10548NP-RD-1
Gyártó: MUSTAD
Szállítás: 1-5 munkanap
Méret: 1
711 Ft 790 Ft

10% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Rendeld meg most!

A MUSTAD márkájú 'MUSTAD WIDE GAPE DROP SHOT HOROG 1' termék egy kiváló minőségű horgászhorog, amely kiválóan alkalmas a rablóhalak fogására. A horgászok számára nagyon fontos, hogy a horog minősége és mérete megfelelő legyen a halak fajtájának és méretének, és a MUSTAD WIDE GAPE DROP SHOT HOROG 1 az egyik legjobb választás ebben a tekintetben.

A MUSTAD WIDE GAPE DROP SHOT HOROG 1 mérete 1, ami az egyik legnépszerűbb méret a rablóhalak fogásához. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a csali természetesen mozogjon a vízben, és így vonzza a halak figyelmét. Emellett a horog nagyon erős és tartós, így biztos lehet benne, hogy nem szakad el a halak harca közben.

A MUSTAD WIDE GAPE DROP SHOT HOROG 1 számos előnye van a horgászok számára. Először is, a horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a halakat könnyen és hatékonyan fogd meg. A széles horogszájnak köszönhetően a csalit könnyen fel lehet akasztani, és a horog éle éles és erős, így a halakat könnyen és gyorsan lehet kiszabadítani a horogból.

A MUSTAD WIDE GAPE DROP SHOT HOROG 1 minőségi anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A horog rozsdamentes acélból készült, így nem kell aggódnia a rozsdásodás miatt, és hosszú élettartamot biztosít a horgászatban.

A MUSTAD WIDE GAPE DROP SHOT HOROG 1 kiválóan alkalmas a rablóhalak fogására, mivel a horog éle éles és erős, és a horogszáj széles, így nagyobb eséllyel fogja el a halakat. A horog emellett könnyen és hatékonyan használható, és kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik.

Összefoglalva, a MUSTAD WIDE GAPE DROP SHOT HOROG 1 egy kiváló minőségű horgászhorog, amely kiválóan alkalmas a rablóhalak fogására. A horog éle éles és erős, a horogszáj széles, és a horog minőségi anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. Ha szeretne sikeres horgászatot, akkor válassza a MUSTAD WIDE GAPE DROP SHOT HOROG 1 terméket!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák