WIZARD GRIZZLY 374M-2 2X BRONZ HÁRMASHOROG 4DB/CSOM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-49374-002
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 2

850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 49374-002
Kiszerelés: 4 db/csomag
Méret: 2
Szín: Bronz

Wizard Grizzly 374M 2x erősségű bronz hármashorog

A Wizard rablóhalas szériája a ragadozós horgászok igényeire szabott megoldásokban jeleskedik, rendkívül széles termékkínálattal. Ennek a sorozatnak a része ez az általános ragadozóhalas, illetve pergetéshez is tökéletesen alkalmas hármashorog is.

Kiváló minőségű és strapabíró háromágú horog, minden igényt kielégítő méretskálával.

A kisebb méretek tökéletesen alkalmasak apróbb wobblerek horgainak cseréjéhez, mely gyári horgok minősége elmarad az elvárható minőségi követelményektől. A nagyobb méretek pedig közepes, illetve a nagy wobblerek és műcsalik mellett, az élőhalas, illetve harcsás végszerelékek biztos elemei lehetnek.

Fontos a jó minőségű horgok használata, így elkerülve a leakadás kellemetlen veszélyét. A horog széles öblű, hegye minimálisan visszahajlik, kiváló hegykiképzéssel és szakállal, ezért könnyen átüti a hal csontos részeit és nem tud kiakadni.

A horog bronz színű.

Ideális választás csuka, süllő és harcsa horgászatához is, legyen szó pergető vagy letett botos rablóhlas pecáról.

Tipp élőhalas csalizáshoz: A kishal feltűzése után húzzunk a horogra egy szelepgumi darabot, ami meggátolja a kishal lerepülését bedobáskor és a vízbe érés során.
Tipp pergetéshez: A horgok cseréjéhez erre kialakíott kulcskarika nyitására alkalmas fogók használata javasolt.

A WIZARD GRIZZLY 374M-2 2X BRONZ HÁRMASHOROG 4DB/CSOM egy igazán kiváló minőségű horgászati eszköz, amely minden horgász számára nélkülözhetetlen kellék lehet a kalandos horgászatok során. Az eredeti WIZARD márkájú termék kiváló minőségű, erős és tartós, ami azt jelenti, hogy a horgászok hosszú időn keresztül élvezhetik a használatát.

A WIZARD GRIZZLY 374M-2 2X BRONZ HÁRMASHOROG 4DB/CSOM nagyon hatékony, mivel 2x erősítéssel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a horog kétszer olyan erős, mint a hagyományos horgok, így lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is. A harmashorog kialakítása biztosítja, hogy a halak ne tudjanak kiszabadulni a horogból, így a horgász élménye még nagyobb lesz.

A WIZARD GRIZZLY 374M-2 2X BRONZ HÁRMASHOROG 4DB/CSOM szintén rendkívül tartós és ellenálló, ami azt jelenti, hogy a horgászok nyugodt szívvel használhatják a terméket akár a legkeményebb körülmények között is. A bronz bevonat védelmet nyújt a rozsdásodás ellen, ami hosszú élettartamot biztosít a terméknek.

A WIZARD GRIZZLY 374M-2 2X BRONZ HÁRMASHOROG 4DB/CSOM méretei 12/0 és 13/0, így minden horgász megtalálhatja a számára megfelelő méretet. A csomagban 4 darab horog található, így a horgászok több halat is foghatnak egyetlen alkalommal. A termék kiváló minősége és tartóssága miatt a horgászok éveken át használhatják a WIZARD GRIZZLY 374M-2 2X BRONZ HÁRMASHOROG 4DB/CSOM terméket.

Összességében a WIZARD GRIZZLY 374M-2 2X BRONZ HÁRMASHOROG 4DB/CSOM egy nagyon fontos eszköz lehet a horgászok számára. A termék kiváló minősége és tartóssága miatt a horgászok éveken át használhatják, és minden alkalommal élvezhetik a horgászatot. A termék méretei és a bronz bevonat védelme miatt a WIZARD GRIZZLY 374M-2 2X BRONZ HÁRMASHOROG 4DB/CSOM tökéletes választás minden horgász számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák