WIZARD GRIZZLY 954M-1/0 3X BRONZ HÁRMASHOROG 4DB/CSOM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-49954-100
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-3 munkanap
Méret: 1/0

1290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 49954-100
Kiszerelés: 4 db/csomag
Méret: 1/0
Szín: Bronz

Wizard Grizzly 954M 3x erősségű bronz hármashorog

Az Energo Team Wizard szériája a rablóhalas horgászok igényeire szabott megoldásokban jeleskedik, rendkívül széles termékkínálattal. Ennek a sorozatnak a része ez az általános ragadozóhalas, illetve pergetéshez is tökéletesen alkalmas hármashorog is.

Kiváló minőségű és strapabíró háromágú horog, minden igényt kielégítő méretskálával.

A kisebb méretek tökéletesen alkalmasak apróbb wobblerek horgainak cseréjéhez, mely gyári horgok minősége elmarad az elvárható minőségi követelményektől. A nagyobb méretek pedig közepes, illetve a nagy wobblerek és műcsalik mellett, az élőhalas, illetve harcsás végszerelékek biztos elemei lehetnek.

Fontos a jó minőségű horgok használata, így elkerülve a leakadás kellemetlen veszélyét.

A horog széles öblű, hegye minimálisan visszahajlik, kiváló hegykiképzéssel és szakállal, ezért könnyen átüti a hal csontos részeit és nem tud kiakadni. A horog bronz színű.

Ideális választás csuka, süllő és harcsa horgászatához is, legyen szó pergető vagy letett botos rablóhlas pecáról.

Tipp élőhalas csalizáshoz: A kishal feltűzése után húzzunk a horogra egy szelepgumi darabot, ami meggátolja a kishal lerepülését bedobáskor és a vízbe érés során.
Tipp pergetéshez: A horgok cseréjéhez erre kialakíott kulcskarika nyitására alkalmas fogók használata javasolt.

Az igazi horgászok tudják, hogy a megfelelő felszerelés kulcsfontosságú a sikeres halfogáshoz. A WIZARD GRIZZLY 954M-1/0 3X BRONZ HÁRMASHOROG 4DB/CSOM egy olyan termék, amely garantáltan segít elérni a célodat. Ez a horgászhorog kifejezetten a rablóhalakhoz lett tervezve, és a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg.

A WIZARD GRIZZLY 954M-1/0 3X BRONZ HÁRMASHOROG 4DB/CSOM tökéletes méretű, hogy könnyedén elférjen a horgászfelszerelésedben, és mégis elég erős legyen az igénybevételekhez. Ez a horgászhorog 1/0 méretű, és 4 darabot tartalmaz egy csomagban. A bronz bevonatnak köszönhetően ezt a terméket hosszú élettartammal és korrózióállósággal ruházták fel, így biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot.

A WIZARD GRIZZLY 954M-1/0 3X BRONZ HÁRMASHOROG 4DB/CSOM a háromszoros horgászkéz eltávolítási technológiával rendelkezik, amely garantálja, hogy a horgokat könnyedén eltávolíthatod a halakból. A horog széles körű alkalmazhatósága miatt használható különböző halfajokhoz, például a pontyokhoz, a sügérekhez és az amurokhoz.

Ez a termék egy igazi kincs minden horgásznak, aki szeretne hatékonyan és eredményesen horgászni. A WIZARD GRIZZLY 954M-1/0 3X BRONZ HÁRMASHOROG 4DB/CSOM egy olyan termék, amely megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, és garantáltan segít elérni a célodat. Ha szeretnél egy biztonságos, tartós és megbízható horgászfelszerelést, akkor ne habozz, válaszd a WIZARD GRIZZLY 954M-1/0 3X BRONZ HÁRMASHOROG 4DB/CSOM-ot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák